Adelelta yllätysveto kesken konsertin – innostui olympiailmiöstä: "Lähtekää keikalta"

Laulajatähti Adele otti puheeksi olympialaisten breikkaamisessa viraaliksi ilmiöksi nousseen australialaisurheilijan suorituksen kesken konserttinsa.

Adele pysäytti keikkansa Saksan Münchenissä kertoakseen oman mielipiteensä Australialaisen Rachael "Raygunn" Gunnin esityksestä olympianäyttämöllä. 

– Mielestäni se oli parasta, mitä olympianäyttämöllä on tapahtunut. Aaron, perkussionistini pissaa housuihinsa kun vain ajatteleekin sitä, Adele kommentoi Daily Mailin mukaan.

"Raygunnin" epätavallinen breakdance-esitys sai todella paljon huomiota netissä. Sen katsottiin olevan jossain määrin heikkotasoinen muihin breikkaajiin verrattuna. Adele ei ollut aivan varma, oliko Gunn tosissaan esityksensä kanssa.

– En osaa sanoa, oliko kyseessä vitsi, mutta se teki minut todella onnelliseksi. Olemme ystävieni kanssa nauraneet keuhkomme pihalle viimeiset 24 tuntia, Adele sanoi.

– Halusin vain tietää, oletteko nähneet sen. Jos ette ole, lähtekää keikalta ja googlettakaa tapaus, koska se on todella hauska.

Supertähti oli yllättynyt, että näki ylipäätänsä tanssia olympialaisissa.

– En edes tiennyt, että breikkaaminen on olympialaji tänä päivänä. Se on fantastista, olen oikeasti sitä mieltä, Adele sanoi.

Rachel Gunn seisoi esityksensä takana, vaikka se tuomittiinkin melko laajasti.

– En olisi koskaan voinut päihittää dynaamisia vastustajiani, jotka tekevät voimaliikkeitä. Halusin liikkua erilailla, olla taiteellinen ja luova, koska sellaiseen ei ole montaa mahdollisuutta kansainvälisellä lavalla elinajan aikana, Gunn kommentoi.

Monet ovat myös nousseet puolustamaan Raygunin esitystä. Australian pääministeri Anthony Albesekin sanoi oman mielipiteensä hänen esityksestään.

– Raygunilla oli hauskaa, mikä on hyvä asia. Iso arvostus hänelle, Albese sanoi medialle.

Breikkaamista ei nähdä olympialaisissa enää seuraavissa kisoissa Los Angelesissa. 

Lue myös:

    Uusimmat