Antero Mertarannalta ja Tommi Evilältä raaka toteamus Wilma Murron tilanteesta

Suomen seiväshyppytähti Wilma Murto loukkasi jalkaansa yleisurheilun EM-kisoissa Roomassa. Murto jakoi tilanteestaan dramaattisen päivityksen sosiaalisessa mediassa. MTV Katsomon Timanttiliiga-lähetyksessä Antero Mertaranta ja Tommi Evilä jakoivat Murrosta hyvin raa'an toteamuksen.

Murron leiristä kerrottiin EM-kisojen jälkeen, että hyppääjän oikeasta takareidestä on löytynyt pieni repeämä.

Murto piti pitkään hiljaiseloa tiedon varmistumisen jälkeen. Hän julkaisi maanantaina päivityksen tilanteestaan.

– Tämä on ollut ja on edelleen urani raskain takaisku, jonka olen joutunut kohtaamaan, vaikka olen aiemmin loukkaantunut paljon vakavammin. Fyysisesti taistelemme kelloa vastaan ja henkisesti taistelen antaakseni itselleni parhaan mahdollisuuden menestyä tähän mennessä suurimmassa tavoitteessani, Murto kirjoitti kuntoutuksen puolessa välissä, neljän viikon välimaastossa.

Pariisin olympialaisten seiväskarsinta käydään neljän viikon kuluttua.

MTV Urheilun yleisurheiluselostaja Antero Mertaranta sanoi suorat sanat Murron tilanteesta Monacon Timanttiliigan osakilpailun yhteydessä.

– Eihän tuo ole lähelläkään optimia, kun puhutaan huippu-urheilun ytimestä. Ihmeitä pitää ihan aidosti tapahtua, että Wilma kamppailee kärkisijoista olympialaisissa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri, Mertaranta totesi.

– Huippu-urheilussa on aina pieni virhemarginaali olemassa, mutta nyt se on aika lailla syöty, MTV Urheilun yleisurheiluasiantuntija Tommi Evilä myöntää.

Pariisin olympialaiset käynnistyvät 26. heinäkuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat