Avioeroa läpikäyvän Ben Affleckin on väitetty viihtyvän Robert F. Kennedy Jr:n tyttären kanssa – näyttelijän edustaja torppaa huhut

Ben Affleckin edustaja kommentoi suhdehuhuja näyttelijän ja Kathleen "Kick" Kennedyn välillä.

Viime viikolla uutisoitiin, että laulaja Jennifer Lopezhakee avioeroa näyttelijä Ben Affleckista. Pariskunnan välillä leijui erohuhuja jo keväällä, ja Affleckin on viime aikoina väitetty viihtyneen Robert F. Kennedy Jr:n tyttären Kathleen "Kick" Kennedyn kanssa.

People-lehti kertoi hiljattain useamman lähteensä väittäneen, että Affleck ja Kennedy olisivat viettäneet aikaa yhdessä. Yhden Peoplen lähteen mukaan kaksikko olisi pitänyt yhtä jo keväästä saakka. 

Nyt Affleckin edustaja kuitenkin torppaa väitteet, joiden mukaan Affleck ja Kennedy tapailisivat toisiaan.

Siinä ei ole mitään totuusperää. En tiedä, tuntevatko he edes toisiaan, Affleckin edustaja Jen Allen sanoo Peoplen saamassa lausunnossa.

Jennifer Lopez jätti avioeroon liittyvät oikeudelliset asiakirjat Los Angelesin oikeuteen tiistaina 20. elokuuta. Asiakirjojen mukaan Lopezin ja Affleckin eropäivä on 26. huhtikuuta 2024. 

Lopez ja Affleck avioituivat Las Vegasissa heinäkuussa 2022. Kuukautta myöhemmin pari järjesti kolmepäiväiset hääjuhlat läheisilleen ja ystävilleen.

Huhut Lopezin ja Affleckin erosta alkoivat kiertää toukokuussa, kun Affleck jättäytyi pois suurista tapahtumista, joihin hänen ja Lopezin odotettiin osallistuvan yhdessä. Affleckin huhuttiin muuttaneen erilleen Lopezista.

Lue myös:

    Uusimmat