Bess ja Kia Lehmuskoski aloittivat yhteisen harrastuksen: "Kyllä nyt on rajoja avarrettu"

Bess ja Kia Lehmuskoski häkellyttivät intiimillä tanssillaan – treeniviikon aikana "avarrettiin rajoja" 6:14
Bess ja Kia Lehmuskoski häkellyttivät intiimillä tanssillaan – treeniviikon aikana "avarrettiin rajoja"

Bess ja Kia Lehmuskoski tekivät yhdessä onnistuneen suorituksen Tanssii Tähtien Kanssa -parinvaihtoviikolla sekä aloittivat yhteisen, Bessille täysin uuden harrastuksen.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelma on edennyt puoliväliin ja sen kunniaksi sunnuntaina 13. lokakuuta vietettiin parinvaihtoviikkoa, jolloin kaikki TTK-parit laitettiin sekaisin edellisenä sunnuntaina suoritetun arvonnan perusteella.

Toistensa kanssa viikon saivat viettää esimerkiksi Bess  ja tähtiopettaja Kia Lehmuskoski. He kertoivat yhdessä MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen yhteisen viikon olleen hieno ja antoisa. Tuomaristo oli vaikuttunut parin wienervalssista, joten kehut sekä hyvät pisteet toivat viikolle myös hienon päätöksen. 

Bess ja Lehmuskoski kertoivat aloittaneensa harjoitusviikkonsa sillä, että he olivat istuneet alas ja jutelleet, tutustuneet toisiinsa. Sitten he tarttuivat toden teolla töihin. 

Koreografia sai kehuja muun muassa sen osalta, että sen aikan Bessin ja Lehmuskosken roolit vaihtelivat viejän ja seurattavan välillä. Bessin mukaan vieminen tuntui "yllättävän smoothilta". 

– Se oli todella hyvä, kun itseasiassa sinä (Lehmuskoski) ja Valtteri (Palin) näytitte minulle käytävällä sen, ja katsoin vaan, että vau, en edes huomannut sitä. Sitten mentiin treenaamaan siihen saliin, ja katsottiin, että tämä vaihto tapahtuu tässä, Bess kertasi. 

– Kun on hyvä partneri, hyvä opettaja, niin kyllä se alkoi luonnistua tosi nopeasti. 

Lehmuskosken mukaan Bess oli varsin nopea oppija, joka ymmärsi asioita hyvin tähtiopettajan näyttämän esimerkin kautta. Tämän myötä parin koreografiakin oli valmis hyvissä ajoin. 

Treenien ulkopuolellakin jäi aikaa syvemmälle tutustumiselle sekä itsensä ylittämiselle, ainakin Bessin osalta. Lehmuskoski sai vedettyä laulajan mukaansa harrastuksen pariin, josta Bess ei ollut uskonut itseään löytävän: avantouimaan. 

– Kyllä nyt rajoja on avarrettu, en olisi oikeasti mennyt sinne mereen, jos Kia ei olisi sanonut, että nyt mennään. 

Suostuttelua se oli kuitenkin vaatinut Bessin osalta, mutta kuitenkin hänkin päätyi Lehmuskosken kanssa avantoon, jopa kahdesti. 

– En olisi mennyt yksin, mutta voidaan mennä ensi viikolla uudestaan, kun meidän uintikerho taas kokoontuu, Bess summasi. 

Alla olevalla videolla Bessin ja Kia Lehmuskosken wienervalssi.

Bess & Kia - Olivia 3:25

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat