Kurkista kulisseihin – tältä näytti TTK:n parinvaihtoviikko harjoitussalilla: "Suoraan syvään päätyyn"

MTV Uutiset vieraili Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parinvaihtoviikon treeneissä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa laitetaan tällä viikolla parit vaihtoon. MTV Uutiset vieraili torstaina 10. lokakuuta TTK-treenisalilla, jossa Arja Koriseva ja Anssi Heikkilä sekä Bess ja Kia Lehmuskoski kertoivat, miten heidän parinvaihtoviikon treeninsä ovat sujuneet.

Koriseva ja Heikkilä kertoivat parinvaihtoviikon treeniensä lähteneen vauhdilla käyntiin. 

– Suoraan syvään päätyyn. Ei siinä hirveästi aikailtu, Heikkilä kertoi. 

Korisevan mukaan Heikkilä inspiroitui laulaja Anin Jos puhutaan totta -kappaleesta, jonka tahtiin he tanssivat sunnuntaina rumbaa.

Hän sai koreofrafian nopeasti valmiiksi. Se tuntui hyvältä ja omalta, Koriseva sanoi.

Kaksikko kertoi löytäneensä yhteisen sävelen sillä sekunnilla, kun he astuivat yhdessä treenisaliin.

– Oli hirveän luontevaa, mukavaa ja helppoa. Anssi on selkeä ja todella hyvä opettaja. Aika meni kauhean nopeasti, kun lähdimme tätä tekemään. Pieni vaihtelu teki todella hyvää tässä kohtaa, kun olemme tanssineet monta viikkoa, Koriseva kertoi.

Bess ja Lehmuskoski puolestaan paljastivat, että he käyttivät maanantain harjoituksista kolme tuntia ainoastaan juttelemiseen ja tutustumiseen.

– Emme ole hirveästi kerenneet juttelemaan (aikaisemmin). Meillä on ollut ehkä yhdet tai kahdet treenit samassa salissa, Bess kertoi.

Sekä Bess että Lehmuskoski olivat toivoneet, että saisivat parinvaihtoviikolla naisparin.

– Toivoin, että saisin naisopettajan, jotta saisin eri perspektiiviä omaan tanssimiseeni. Sanoin eilen Kialle, että ihan vain jo se, miten hän on, on todella inspiroivaa ja opettavaista. Olin todella iloinen siitä, että sain parikseni juuri Kian, Bess iloitsi.

– Minäkin toivoin, että jos parinvaihtoviikolle pääsen, niin saisin naisparin. Mielestäni se on tietynlainen lisähaaste normaaliin TTK-työhön. Minusta on ihanaa tanssia samaa sukupuolta olevan kanssa, Lehmuskoski jatkoi. 

Bess ja Lehmuskoski tanssivat sunnuntain lähetyksessä wienervalssin Emma & Matilda -duon Olivia-kappaleen tahtiin. Kaksikko vihjasi, että heidän esityksessään saatetaan nähdä jotain sellaista, mitä TTK:ssa ei ole koskaan aiemmin nähty.

– Katsotaan, miten se menee ihmisten mieleen ja joutuuko siellä kelailemaan tanssimme muutaman kerran uudestaan, Lehmuskoski sanoi. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat