Donald Trumpin tytär Tiffany on raskaana

Yhdysvaltain presidenttiehdokkaan Donald Trumpin tytär Tiffany odottaa lasta. 

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump, 78, kertoi 10. lokakuuta, että hänen tyttärensä Tiffany Trump, 30, on raskaana. 

Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas Donald puhui Detroitin talousklubilla ja mainitsi, että hänen tyttärensä saa lapsen. 

Donald puhui ystävälliseen sävyyn myös Tiffanyn aviomiehestä liikemies Michael Boulosista, 27, ja kuvaili tätä ”poikkeukselliseksi, nuoreksi mieheksi”. 

Tiffany ja Michael tapasivat kesällä 2018 Lindsay Lohanin rantaklubilla Mykonoksella, Kreikassa, ja menivät naimisiin syksyllä 2022 Donaldin Mar-a-Lagon lomakeskuksessa Palm Beachilla, Floridassa.

Donaldilla on jo 9 lapsenlasta. Hänen vanhimmalla lapsellaan Donald Jr:lla on kaksi tytärtä, Kai, 17, ja Chloe, 10, sekä kolme poikaa, Donald III, 15, Tristan, 13, ja Spencer, 12. Donaldin lapsella Ericillä on 7-vuotias poika Eric Jr. ja 5-vuotias tytär Carolina. Donaldin lapsella Ivankalla  on tytär Arabella, 13, ja kaksi poikaa, Joseph Frederick, 11, ja Theodore James, 8.

Tiffanyn äiti on malli Marla Maples, 60, jonka kanssa Donald erosi vuonna 1999. Ennen Marlaa Donald oli naimisissa vuonna 2022 kuolleen Ivana Trumpin kanssa ja nykyään hän on naimisissa Melania Trumpin, 54, kanssa. 

Tiffany on pysytellyt enimmäkseen poissa julkisuudesta isänsä poliittisen uran aikana, kun Donald asettui ensimmäisen kerran ehdolle vuonna 2016. Tuolloin Tiffany piti kuitenkin puheita ja esiintyi isänsä tapahtumissa ja  piti puheen myös vuonna 2020 republikaanien kansalliskokouksessa. Hän oli niin ikään paikalla republikaanien kansalliskokouksessa heinäkuussa 2024.

Lähde: Newsweek

Lue myös:

    Uusimmat