Eino Heiskanen suoritti rankan treeniohjelman reality-ohjelman vuoksi – salasi taustansa kanssakilpailijoilta

Eino Heiskanen treenasi tosissaan ensimmäiseen realityohjelmaansa – salasi taustansa kanssakilpailijoilta 6:49
Eino Heiskanen kertoo MTV Uutisille, miten pieteetillä hän valmistautui ensimmäiseen tosi-tv-kokemukseensa.

Putous-näyttelijänäkin tunnetun Eino Heiskasen nikkarointi- ja erätaidot noteerattiin Selviytyjät Suomi -ohjelman avausjaksossa. Hän kertoo treenanneensa tosi-tv-kokemustaan varten erittäin tosissaan.

Näyttelijä Eino Heiskanen  yllätti heti Selviytyjät Suomi -kauden avausjaksossa erätaidoillaan. 

Hän kertoo MTV Uutisille olevansa innokas retkeilijä, ja kaikenlaisesta nikkaroinnistakin on kokemusta.

– Faijan kanssa olemme rakentaneet mökillä kaikenlaista pienestä pitäen. Olen myös eräillyt jonkin verran, käyn Lapissa ja telttailemassa, mutta en kertonut saarella näistä taustoistani kellekään, Heiskanen kertoo.

Heiskanen sanoo salanneensa kaikki taitonsa muilta kilpailijoilta – erityisesti sen, miten kovaa hän oli treenannut ohjelmaa varten.

– Otin ohjelmaa varten viiden viikon voimakestävyystreenijakson personal trainerin kanssa – hän valmensi minut huippukuntoon.

Treenaaminen ei ollut pelkästään fyysistä, vaan myös mentaalista.

– Katsoin ennakkoon joka ikisen jakson ohjelman Suomi-versiota, analysoin kaikki kisat ja mietin, millaista voimaa ja tasapainoa siellä tarvitaan, Eino kertoo ja lisää.

– Me tehtiin treeniohjelma pelkästään Selviytyjiä varten. Oli tosi monipuolista lajiharjoittelua, kuten yhden jalan tasapainotreeniä.

Eino sanoo, että saarella ei voinut kertoa kenellekään mitään pelin kannalta olennaista, koska kehenkään ei voinut luottaa.

– Tuolla saarella ei ole sellaista asiaa kuin "lähin liittolainen".

Voiman ja kestävyyden lisäksi olennaista kisassa oli myös selviytyminen kuumuudesta, nälästä, heikoista yöunista ja juonittelusta. Kuumuus oli aiheuttaa heti alkuun haasteita.

– Kisat ovat sata kertaa rankempia ja kuumuus on sata kertaa pahempaa kuin etukäteen kuvittelin. Päänsärky oli kova, Eino paljastaa MTV Uutisten haastattelussa.

Eino kertoo stressanneensa ohjelman katsomista etukäteen.

– Tämä on peli, enkä ole itse nähnyt, miten minua on huijattu. Oli jännittävintä nähdä, miten kukakin on pelannut, Eino sanoo.

Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailussa Malesiassa ovat mukana myös Henriikka Rönkkönen, Rita Niemi-ManninenToni KohonenJenni Janakka, Jontte Valosaari, HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, Viivi AltonenMikael RenwallSita SalminenMax Blomfelt, Reetta Ylä-RautioMika Parikka, Mia “Millu” HaatajaBakari Diarra sekä heimopäälliköt Sami Helenius ja Kristian Heiskari.

Kisasta putosi sunnuntain avausjaksossa Emmi Suuronen.

Katso yllä olevalta videolta, millaisena uhkana kovakuntoinen Eino Heiskanen näkee itsensä Selviytyjät-kisassa.

Lue myös:

    Uusimmat