Selviytyjät-kisasta pudonnut Emmi Suuronen menetti yöunet viikkokausiksi: "Hävettää!"

Ensimmäisenä Selviytyjät-kisasta pudonnut Emmi Suuronen tilittää: "Hävettää!" 3:46
Ex-missi Emmi Suuronen otti putoamisensa reality-ohjelmassa raskaasti. Emmi kertoo MTV Uutisten haastattelussa, miksi hän on ollut sokissa.

Ex-missi Emmi Suuronen kertoo viettäneensä hiljattain viikkokausia unettomia öitä, sillä hän stressasi sunnuntaina nähtyä Selviytyjät Suomi -avausjaksoa. Ensimmäisen kisasta pudonnut Emmi kertoo nyt, miksi hän kokee valtavaa häpeää.

Rakennusalalla työskentelevä ex-missi Emmi Suuronen oli vannonut itselleen Diili-ohjelman jälkeen, ettei enää koskaan lähtisi mukaan reality-ohjelmaan.

Olen aika suorasukainen ja ilmeikäs, niin sehän viihdettä. Ja minulla oli silloin aika julkinen erokin, niin sen jälkeen sanoin, etten enää lähtisi tällaisiin, Emmi sanoo viitaten eroonsa julkkiskokki Akseli Herlevistä.

Toisin kävi, sillä hänet saatiin houkuteltua mukaan tuoreelle Selviytyjät Suomi -kaudelle, jonka avausjakso nähtiin sunnuntaina.

Emmin ainoa pelko ohjelmaan lähtiessä oli, että hän joutuisi lähtemään kisasta ensimmäisenä kotiin ja lopulta pelko kävi toteen.

Se tuntui hirveältä, ja se hävettää tosi paljon vielä tälläkin hetkellä. Se oli sokki, Emmi kuvailee.

Emmi avautuu MTV Uutisten haastattelussa tunteistaan, joita hän on käynyt läpi vielä useita kuukausia kuvausten päättymisen jälkeenkin.

Keväällä kuvattu ohjelma on pyörinyt Emmin mielessä viime aikoina niin, ettei ole saanut edes nukuttua.

Olen prosessoinut tätä siitä lähtien, kun lähdin saarelta pois. Ensimmäinen jakso jännitti minua pari viikkoa tosi paljon, olen stressannut ja viettänyt unettomia öitä.

Emmi kertoo, että hänen lähtöönsä vaikutti vahvasti omien heimolaistensa Eino Heiskasen ja Henriikka Rönkkösen käydyt keskustelut juuri ennen ensimmäistä heimoneuvostoa, jossa äänestys meni erittäin tiukoille Emmin ja Mika Parikan välillä.

– Veikkasin, että jompikumpi heistä pettää minut, Emmi sanoo.

Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailussa ovat mukana myös Rita Niemi-ManninenToni KohonenJenni Janakka, Jontte Valosaari, HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, Viivi AltonenMikael RenwallSita SalminenMax Blomfelt, Reetta Ylä-RautioMia “Millu” HaatajaBakari Diarra sekä heimopäälliköt Sami Helenius ja Kristian Heiskari.

Katso yllä olevalta videolta, mikä Emmiä hävettää ja millainen kokemus Selviytyjät-kisa lopulta oli.

Lue myös:

    Uusimmat