Rita Niemi-Manninen nauttii paremmasta elintasostaan – "Tarvitsen viiden tähden hotellin"

Selviytyjät-kisaaja Rita Niemi-Manninen vannoi, ettei lähde kyseiseen ohjelmaan – "Tarvitsen viiden tähden hotellin" 9:03
Selviytyjät Suomi -kaudella nähtävä Rita Niemi-Manninen kertoo videolla, miksi viidakkoreissu tuntui hänestä alun perin mahdottomalta.

Rita Niemi-Manninen vannoi itselleen ja muille vuosien ajan, ettei häntä nähdä ikinä Selviytyjät Suomi -kisassa, koska hän haluaa matkustaa vain all inclusive -luksushotelleihin. Hän kertoo, mitä lopulta tapahtui.

Rita Niemi-Mannisen aviomies Aki Manninen  aiheutti muutama vuosi sitten kohun omalla Selviytyjät Suomi  -kaudellaan.

Nyt oli Ritan vuoro lähteä henkisesti ja fyysisesti rankkaan reality-ohjelmaan, mutta päätös ohjelmaan osallistumisesta ei ollut suinkaan helppo.

Olen vuosia sitten jo päättänyt, että ikinä en lähde sinne, että yök, ihan hirveä paikka! Rita kertoo MTV Uutisten videohaastattelussa.

Olen ihminen, joka ottaa sen all inclusiven ja viiden tähden hotellin aina, kun lähden johonkin lämpimään.

Rita kuvailee, ettei voinut kuvitellakaan itseään viidakkoon ötököiden ja käärmeiden keskelle, saati nukkumaan laavuun vieraiden ihmisten kanssa.

Se nukkuminen oli ensimmäinen tekijä, että ajattelin, että ei saakeli. Ajattelin, että jos en saa nukuttua, niin sitten alkaa napsua, alan hermostua ja itkeä.

"Olen lähiökasvatti"

Rita kertoo tottuneensa luksusmatkoihin vähitellen, siellä hänen elämänsä ei suinkaan ole aina ollut pelkkää luksusta.

Elämä kuljettaa, etenet elämässä ja sitten haluat pitää yllä sitä tiettyä elintasoa. Mutta Selviytyjissä pääsin vähän käsiksi ehkä vähän takaisin siihen Ritaan, joka olen alun perin ollutkin, Rita pohtii.

Olen kuitenkin lähiökasvatti, kadulla nuorena viihtynyt ihminen.

Hän kertoo olevansa myös yksinpuurtaja, joka ei kestä jatkuvaa sosiaalisuutta. Myös ikävä 5-vuotiasta lasta kohtaan jännitti etukäteen.

Lopulta hän kuitenkin suostui mukaan ohjelman tuoreelle kaudelle, joka kuvattiin toukokuussa ja joka nähdään Nelosella 1. syyskuuta alkaen.

Ruuan puute tai fyysiset kisat eivät häntä matkalle lähtiessä jännittäneet. Juonittelu- ja ihmissuhdepeliäkään hän ei ollut juuri pohtinut, ennen kuin kuvaukset alkoivat.

Silloin aloin tajuta, että ei hitto, täällähän on pakko alkaa luoda supinakerhoja. Tykkään lähtökohtaisesti siitä, että puhutaan suoraan, mutta siellä se juonittelu vain lähtee luonnostaan. 

Etelä-Malesian asuttamattomassa viidakossa nähdään 16 julkisuudesta tuttua henkilöä, ja heistä jokainen tavoittelee 30 000 euron voittopottia. 

Finalistit viettävät viidakossa tällä kertaa peräti 37 päivää.

Vuoden 2024 Selviytyjät Suomi -kilpailijoina nähdään Rita Niemi-Mannisen lisäksi Eino HeiskanenToni KohonenJenni Janakka, Henriikka Rönkkönen, Jontte Valosaari, HesaÄijä eli Marios Kleovoulou, Viivi AltonenMikael RenwallSita SalminenMax Blomfelt, Reetta Ylä-RautioMika Parikka, Mia “Millu” HaatajaBakari DiarraEmmi Suuronen sekä heimopäälliköt Sami Helenius ja Kristian Heiskari.

Miten viiden tähden hotellihaaveille lopulta kävi? Rita kertoo yllä olevalla videolla, millainen kokemus viidakkoreissusta tuli ja miten Aki kannusti Ritaa kisassa.

Lue myös:

    Uusimmat