Ensimmäisenä TTK:sta pudonneen Annimari Kortteen tähtiopettaja kehuu: "Uskomaton tahtotila ja taistelijaluonne"

Annimari Korte ja Matti Puro kertovat mietteitä pudotuksen jälkeen 2:52
Katso parin haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin kauden ensimmäinen pudotus. 

Tanssii Tähtien Kanssa ohjelman toisessa livejaksossa sunnuntaina 15. syyskuuta nähtiin kauden ensimmäinen pudotus. TTK:n joutuivat tänä syksynä jättämään ensimmäisenä tuomari- sekä yleisöpisteiden perusteella Annimari Korte parinsa Matti Puron kanssa. 

Pari saapui heti suoran lähetyksen päätyttyä MTV Uutisten haastatteluun. Putoaminen ei tullut heille yllätyksenä. 

– Vähän oli silleen odotettu, kun minä ja Mika (Saukkonen) olimme nuo huonoimmat tanssijat selkeästi täällä. Viime viikon perusteella ajateltiin, että Mika saa varmasti hyvin ääniä, Korte kertoo aavistaneensa.  

– Olisi ollut kiva päästä vetää ensi viikon tanssi. Haluisin oppia niin paljon kuin mahdollista. Muuten olen tyytyväinen siihen, kuinka paljon olen oppinut tähän mennessä, hän lisäsi. 

Puron mukaan tämä on pelin henki, joku putoaa aina ensimmäisenä. 

– Nyt me oltiin vuorossa ensimmäisenä. Toki olisi aina kiva päästä tekemään ohjelmaa pidemmälle ja opettaa tanssia lisää. Olen tosi ylpeä Annimarista. Hän on rohkeasti lähtenyt mukaan. Ja ylpeä siitä, että joka kerta tässä itse livessä sai sen parhaimman suorituksen. Uskomaton tahtotila ja taistelijaluonne, että saa tiukan paikan jälkeen kerättyä itsensä liveyleisön eteen tehtyä tosi hyvän suorituksen, Puro kuvailee. 

Korte paljastaa molempien livelähetysten kenraaliharjoitusten menneen pieleen hänen osaltaan. 

– Olen unohtanut, mitä olen ollut tekemässä. Olen miettinyt kenraalin jälkeen, mitähän minun piti tehdä, enkä ole muistanut mitään. Ja kuitenkin livet ovat menneet juuri niin kuin oltiin opeteltu, hän kertaa. 

Mikä olisi ollut parin seuraava tanssi? Miltä oman tarinan kertominen parketilla tuntui? Katso haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Annimari & Matti - Misty Blue 4:09
Katso myös parin ensimmäinen TTK-tanssi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat