Ensitreffit-Anna ei koe saavansa Hailta huolenpitoa: "Ei ole oikein arjen tunneälyä"

Ensitreffit-Anna toivoo Hain olevan vahvatahtoisempi 0:49
Katso videolta, mitä Anna toivoo Hailta enemmän.

Anna sairastaa Ensitreffit alttarilla -jaksossa ja harmittelee, kun Hai ei osoita riittävästi myötätuntoa.

Anna on kipeänä Ensitreffit alttarilla -kauden kahdeksannessa jaksossa eikä koe saavansa Hailta tarpeeksi sympatiaa. 

– Tarvitsisin tällä hetkellä huolenpitoa, hoivaa ja ylipäätään kyselyä siitä, miten voin, mitä oireita minulla on ja tarvitsenko apua jossakin. Kun aamulla ilmoitin olevani sairaana, niin sitten ei oikein tullut Hailta mitään kyselyä siitä, Anna kertoo jaksossa.

– Hän ei oikein elä tai reagoi tunteella, ainakaan niin paljon kuin minä tai niin paljon kuin olen tottunut saamaan tunnepuolelta. Ei ole oikein arjen tunneälyä, mikä olisi minulle todella tärkeää. Jättää minulle helposti olon, että tarpeeni eivät täyty, mitä tulee turvallisuuteen ja kumppanuuteen, Anna pohtii.

Suurin erovaisuus, mikä Anna vaivaa, on juuri tunteisiin liittyvä. 

– Hän [Hai] ei keskity samanlaisiin asioihin, mitä minä olen pitänyt tärkeänä. Hoivaa, huolenpitoa ja puhumista ihan arkipäiväisistä jutuista. Olen ollut jo kaksi kertaa kipeä tämän prosessin aikana, ja siinä on tullut olo, etten ole tullut ihan kohdatuksi, Anna sanoo. 

Katso videolta, mitä Anna toivoo Hailta enemmän. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson kanssa tiistaisin. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat