Alankomaiden viisukommentaattori haistatteli yleisradiounionille diskauksen jälkeen: "V*ttuun EBU"

Näin erikoisesti Alankomaiden viisuedustaja käyttäytyi lehdistötilaisuudessa 0:22
Videolla: Näin Alankomaiden viisuedustaja käyttäytyi lehdistötilaisuudessa

Alankomaiden delegaatio on raivostunut maansa viisuedustajan diskaamisesta Euroviisuista. Viisukommentaattori Cornald Maas kertoi toimittajille asiasta suoran mielipiteensä.

Malmön Euroviisuissa kuohuu.

Finaalipäivänä Euroviisuja järjestävä Euroopan yleisradioyhtiö eli EBU ilmoitti Alankomaiden edustajan Joost Kleinin  diskaamisesta kisasta. 

Alankomaiden delegaatio on EBU:n päätöksestä raivoissaan. Myös alankomainen viisukommentaattori Cornald Maas antoi asiasta tiukkasanaisen haastattelun, kertoo Aftonbladet.

– Melkein olisin halunnut sanoa, että "vittuun EBU" ja nyt olen sanonut sen myös. 

Maasilta tiedusteltiin myös tietääkö hän, miten diskattu artisti voi tällä hetkellä- 

– Minulla ei ole aavistustakaan, en tiedä, missä hän on, Maas vastasi. 

EBU:n tiedotteen mukaan Ruotsin poliisi tutkii Euroviisujen tuotantotiimin naisjäsenen valituksen tapauksesta, joka tapahtui torstai-illan semifinaalin jälkeen. Joost Kleinin kerrottiin käyttäytyneen väkivaltaisesti tuotantotiimin jäsentä kohtaan. EBU:n mukaan tutkinnan aikana Alankomaiden edustaja ei voinut jatkaa kilpailussa.

Samana päivänä alankomainen tv-yhtiö Avrotros julkaisi puolestaan tiedotteen, jonka mukaan Joost Klein ei olisi fyysisesti koskenut kyseiseen henkilöön, jonka kerrotaan olleen valokuvaaja. 

– Selkeistä sopimuksista huolimatta Joost kuvattiin, kun hän oli juuri poistunut lavalta ja kiiruhti greenroomiin. Tuolloin Joost sanoi toistuvasti, ettei hän halunnut tulla kuvatuksi. Tätä ei kunnioitettu. Tämä johti Joostin uhkaavaan liikkeeseen kameraa kohti. Joost ei koskenut kuvaajaan, Avrotros kirjoittaa lausunnossaan.

Lue myös:

    Uusimmat