F-Secure aloittaa muutosneuvottelut

Suunniteltujen muutosten toteutuminen voi johtaa kaikkiaan enintään 60 työntekijän irtisanomiseen.

Tietoturvayhtiö F-Secure aloittaa toimintojensa uudelleenjärjestelyn vuoksi muutosneuvottelut.

Muutosneuvottelut koskevat suurinta osaa F-Securen myynnin, markkinoinnin, palveluiden ja teknologian toiminnoista. Neuvotteluiden piirissä on yhteensä noin 360 F-Securen työntekijää maailmanlaajuisesti.

Jos suunnitellut muutokset toteutuvat, ne voivat johtaa enintään 60 työntekijän irtisanomiseen, joista enintään 37:n odotetaan olevan Suomessa.

Mahdollisten irtisanomisten määrä täsmentyy neuvotteluiden aikana. F-Secure työllisti syyskuun lopussa yhteensä 530 henkilöä.

Noin neljän miljoonan vuotuiset säästöt

Suunnitellun uudelleenjärjestelyn tavoitteena on mukauttaa F-Securen organisaatio vastaamaan paremmin yhtiön kasvaneeseen keskittymiseen tiettyjen kumppanisegmenttien tarpeisiin. Samalla F-Securessa halutaan varmistaa yhtiön kasvustrategian menestyksekäs toteutus.

Suunniteltujen muutosten arvioidaan tuovan noin neljän miljoonan euron vuotuiset kustannussäästöt.

– Suunniteltujen muutosten tavoitteena on muuttaa F-Securen toimintoja, rooleja, valmiuksia ja toimintatapoja vastaamaan täysin strategiaamme ja kasvutavoitteitamme. Organisaatiorakenteemme on optimoitava täysin, jotta täytämme toimitusvaatimukset kaikissa kumppani- ja suoramyyntisegmenteissämme, toimitusjohtaja Timo Laaksonen sanoo F-Securen tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat