F1-toimittaja joutui Christian Hornerin hampaisiin – näpäytti Red Bull -pomoa somessa

Sky Sportsin F1-toimittaja Natalie Pinkham on vastannut Red Bull -tallipomo Christian Hornerilta saamaansa kritiikkiin yhteiskuvalla tiimin meksikolaiskuljettajan Sergio Perezin kanssa. 

Pinkham haastatteli Horneria viime viikon Hollannin GP:n yhteydessä liittyen Pereziin, jonka suoritukset ovat olleet erittäin mollivoittoisia alkukauden kisojen jälkeen. Tämän seurauksena tasoaan hurjasti nostanut McLaren on pompannut uhkaamaan Red Bullia valmistajien MM-taistossa.

Sky Sportsin brittitoimittaja tivasi varsinkin syitä sille, miksi Red Bull on edelleen päättänyt luottaa Pereziin, vaikka tulostaso on ollut vaisu toukokuusta lähtien. 

– Noh, kenellä sinä korvaisit hänet? Horner töksäytti haastattelussa Pinkhamille.

Tämän jälkeen Pinkham yritti alleviivata Hornerille, ettei hän ole tallin johdossa, mutta tiimipomo jankkasi toimittajalta kuskivaihtoehtoa. 

– Miksi käänsit kysymyksen minulle? Se ei ole minun päätökseni. Minua kiinnostaa tietää, Pinkham vastasi. 

– Jos tarjolla olisi ollut mielestämme joku parempi (kuljettaja), olisimme tehneet jo vaihdoksen, Horner totesi ja jatkoi. 

– Tuomitset Sergion erittäin herkästi, hän sanoi Pinkhamille. 

Pinkham näyttää vastanneen Hornerille Instagram-tililleen keskiviikkona julkaisemillaan kuvilla. Niissä hän poseeraa iloisissa tunnelmissa Perezin kanssa. 

– Älä usko mitään, mitä kuulet ja puolia siitä, mitä näet, Pinkham kirjoitti julkaisun (alla) yhteyteen. 

Perez on hävinnyt tallikaverivertailun Max Verstappenille kuluvan kauden 15 kilpailussa pistein 139–295. Viimeisestä kahdeksasta kisaviikonlopusta meksikolainen on napannut yhteensä vaivaiset 32 MM-pistettä. Verstappen on kuljettajien sarjassa ylivoimaisessa johdossa, Perez on seitsemäntenä. 

F1-kausi jatkuu Italian Monzassa tulevana viikonloppuna.

Lähde: crash.net

Lue myös:

    Uusimmat