Frida Karlsson turhautui Lahden kolarista: "Todellinen paskaviikonloppu"

Sunnuntain kaatuminen vapaan hiihtotavan sprinttierissä kruunasi ruotsalaistähti Frida Karlssonin epäonnistuneen viikonlopun Lahden maailmancupin kisoissa.

Karlsson jäi lauantain 20 kilometrin perinteisen kisassa kuudenneksi, ja sunnuntain päämatka karahti heti puolivälierässä. Ruotsalaishiihtäjä laski Yhdysvaltain Julia Kernin suksille ja kaatui.

Viimeiseksi erässä jäänyt Karlsson todettiin syylliseksi tilanteeseen. Hän sai keltaisen kortin ja sen myötä varoitustilin täyttyessä hylkäyksen tuloslistasta. Sillä ei tosin ollut enää Karlssonin kannalta merkitystä.

– Todellinen paska viikonloppu. Tämä ei ollut sitä, mitä olin toivonut tänne tullessani. Nyt haluan vain mennä kotiin latautumaan, Karlsson tuskaili Expressenille.

– Minusta tuntui hyvältä viimeiseen käännökseen asti, mutta sukseni vain katosivat alta. En ehtinyt ajatella mitään ennen kuin olin jo maassa.

Karlssonin mukaan ainoa hyvä asia kisassa oli varoitustilin nollaantuminen. Hän antoi ymmärtää, ettei myöskään Kern ollut kolarissa täysin syytön.

– Olin hänen edellään ja sain valita ladun. Hän meni ladulle, joka ei ollut vapaana. Mutta sellaista tapahtuu sprintissä, Karlsson kommentoi MTV Urheilulle.

Lue myös:

    Uusimmat