Häitä juhlitaan vielä – Johnny Gaudreaun läheisiltä upeita sanoja: "Tiedän, etten sanonut tätä koskaan..."

Liikenneonnettomuudessa kuolleiden Johnny ja Matthew Gaudreaun sisko Katie Gaudreau ja tämän puoliso Devin Joyce ovat kommentoineet perhettä kohdannutta tragediaa.

NHL-tähti Johnny Gaudreau menetti henkensä nuoremman Matthew-veljensä tavoin New Jerseyssä viime viikolla, kun ohittamisyritystä tehnyt autonkuljettaja osui kohtalokkaasti pyörillä liikkeellä olleisiin veljeksiin.

Gaudreaun perheessä oli tuolloin käsillä juhlaviikonloppu, sillä Katie Gaudreaun oli tarkoitus juhlia häitä puolisonsa Devin Joycen kanssa. Myös Joyce on pelannut jääkiekkoa.

Nyt heistä molemmat ovat kommentoineet veljesten poismenoa Instagramissa. 

– Koko maailma tietää, ettei olisi ollut Johnia ilman Mattya tai Mattya ilman Johnia. Olitte absoluuttisesti parhaat isoveljet, joita pikkutyttö voisi pyytää. Tämä ei tule koskaan olemaan jäähyväisviesti, sillä en lakkaa sanomasta nimiänne tai kunnioittamasta teitä. Pidän parasta huolta isästä, äidistä, Kristenistä, Meristä, Madelinesta ja lapsukaisistanne, Katie Gaudreau kirjoitti maanantaina kuvan kera

Myös Joyce kuvailee Gaudreaun perheen sisäistä sidettä poikkeuksellisen vahvaksi. 

– Tiedän, etten sanonut tätä koskaan, mutta rakastin teitä. Olen niin onnekas, että sain kutsua teitä veljikseni niin pitkään. Tulen näkemään teidät aina, kun katson Katieta. Lupaan pitää parasta huolta pikkusiskostanne, ja tiedän, että olette kanssamme, kun se (hää)päivä tulee, Joyce kommentoi

Johnny Gaudreau oli kuollessaan 31-vuotias, Matthew 29. 

Lue myös:

    Uusimmat