Johnny Gaudreaun leskeltä koskettava kirjoitus: "Rakastamme sinua isi"

Torstai-iltana liikenneonnettomuudessa kuolleen NHL-tähti Johnny Gaudreaun vaimo Meredith Gaudreau on julkaissut kirjoituksen ja kuvia edesmenneestä miehestään.

Johnny Gaudreau, 31, ja hänen veljensä Matthew kuolivat liikenneonnettomuudessa New Jerseyn osavaltiossa paikallista aikaa torstai-iltana. Miehet olivat pyöräilemässä lähellä kotipaikkaansa, kun epäilty rattijuoppo ajoi heitä päin.

Columbus Blue Jacketsia edustaneelta Johnny Gaudreaulta jäi kaksi pientä lasta. Hänen vaimonsa Meredith kirjoitti menetyksestään ensimmäistä kertaa miehensä kuoleman jälkeen Instagramiin varhain lauantaiaamuna paikallista aikaa.

– Absoluuttisesti paras isä maailmassa. Niin huolehtiva ja rakastava. Paras kumppani, jonka kanssa käydä vanhemmuutta läpi, Meredith Gaudreau kirjoittaa.

Tekstin lisäksi vaimo julkaisi kuvia Gaudreausta lastensa kanssa. Noa-tytär täyttää syyskuussa kaksi vuotta ja Johnny-poika syntyi viime helmikuussa.

– John ei koskaan jäänyt pois yhdestäkään sovitusta tapaamisesta. Hän oli paras laittamaan vauvan unille ja Noan silmäterä. Rakastan sitä, miten paljon tämä näyttää häneltä, vaimo kirjoitti perheen vanhemmasta lapsesta.

– Me teemme sinut ylpeäksi. Rakastamme sinua niin, niin, niin paljon isi.

Onnettomuuden jälkeen julkisuuteen on tullut tieto, että myös nuoremmasta veljestä Matthew'sta oli tulossa isä. Lapsen on määrä syntyä vuodenvaihteessa. Veljesten oli tarkoitus osallistua perjantaina Katie-siskonsa häihin.

Lue myös:

    Uusimmat