Johnny Gaudreaun leskeltä koskettava paljastus hautajaisissa

Traagisesti menehtyneen Johnny Gaudreaun leskeksi jäänyt vaimo Meredith Gaudreau kertoi miehensä hautajaisissa olevansa raskaana.

Johnny Gaudreau ja hänen veljensä Matthew Gaudreau menehtyivät elokuussa traagisesti jäätyään pyörälenkillä auton yliajamaksi.

Veljesten hautajaiset järjestettiin maanantaina Philadelphiassa. Paikalle oli saapunut perheen ja sukulaisten lisäksi useita NHL-pelaajia ja median edustajia.

Johnny Gaudreaun vaimo Meredith Gaudreau kertoi hautajaisissa odottavansa parin kolmatta yhteistä lasta. Hän ehti kertoa miehelleen raskaudestaan ennen kuin tämä menehtyi.

– Olen yhdeksännellä viikolla raskaana. John säteili ja oli innoissaan. Olin todella hermostunut, koska tämä oli totaalinen yllätys, mutta hän halasi ja suuteli minua heti, Meredith kertoi puheessaan.

– Lupaan olla vahva meidän lastemme puolesta sekä huolehtia heistä ja rakastaa heitä. He tulevat tietämään, kuinka erityinen heidän isänsä oli ja sen, kuinka paljon sinä rakastit heitä joka ikinen päivä, Meredith lausui edesmenneelle miehelleen.

Myös Matthew Gaudreaun vaimo Madeline on kertonut olevansa raskaana. Sekä Madeline että Meredith puhuivat hautajaisissa veljesten vahvasta ja erittäin läheisestä siteestä.

– Se, että te olette nyt taivaassa yhdessä, antaa minulle hieman lohtua, Meredith sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat