Traagisesti kuolleesta Matthew Gaudreausta, 29, sydäntäsärkevä paljastus

Matthew Gaudreausta oli tulossa isä. Tuleva lapsi ei kuitenkaan koskaan pääse näkemään häntä autoilijan jyrättyä entisen jääkiekkoilijan kuoliaaksi.

Jääkiekkovalmentajana viime vuosina toiminut entinen AHL-pelaaja Matthew Gaudreau, 29, kuoli NHL-tähtiin kuuluneen Johnny-veljensä, 31, kanssa liikenneonnettomuudessa torstaina. He olivat pyöräilemässä lähellä kotipaikkaansa, kun autoilija ajoi heidän päälleen. Gaudreaut kuolivat vammoihinsa. Heidän oli määrä osallistua heidän Katie-siskonsa häihin tämän sulhasen avustajina perjantaina, mutta häät peruttiin tragedian takia.

Matthew oli avioliitossa Madeline Gaudreaun kanssa. Madelinen sisko on nyt paljastanut GoFundMe-viestissä Madelinen olevan raskaana. Vuodenvaihteessa on syntymässä hänen ja Matthew'n ensimmäinen lapsi.

– Tänä käsittämättömän vaikean aikana tulemme yhdessä  tukemaan Matthew'n vaimoa Madelinea ja heidän kasvavaa vauvaansa Trippiä, ja auttamaan heidän kohtaamiensa taloudellisten rasitteiden lievittämisessä, perjantaina julkaistussa varainkeruuviestissä lukee.

– Vaikka mikään summa rahaa ei voi lievittää menetyksen tuskaa, tukenne millä tahansa tasolla auttaa poistamaan osan Gaudreaun perheen taloudellisesta taakasta tällä matkalla.

Lahjoitukset siirretään suoraan Madelinelle hautajaisten ja vauvan vaatimiin kuluihin.

Varainkeruussa yllettiin hetkessä 30 000 dollarin tavoitteeseen. Artikkelin kirjoitushetkellä kerättynä on reilut 250 000 dollaria.

Matthew Gaudreau pelasi urallaan muun muassa AHL:ssä, jossa hän tahkosi 21 ottelua. Hän toimi 2020-luvun alussa päättyneen pelaajauransa jälkeen valmentajana ja luotsasi viimeisimmäksi high school -joukkuetta New Jerseyn Gloucester Cityssä.

Lue myös:

    Uusimmat