Hänen TTK-tuomari Jukka Haapalainen uskoo nousevan ilmiöksi: "Olemme ennenkin nähneet niitä"

Jukka Haapalainen kertoo, kuka oli TTK-illan yllättäjä 4:03
Katso Jukka Haapalaisen haastattelu videolta!

Jukka Haapalainen arvio Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajien suoritukset MTV Uutisten haastattelussa.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman kauden ensimmäinen livelähetys on nyt nähty ja tähtioppilaat ovat korkanneet parketin opettajiensa kanssa. 

TTK-tuomariston puheenjohtaja Jukka Haapalainen saapui kertomaan mietteitään MTV Uutisille sunnuntaina suoran lähetyksen päätteeksi. 

– Kaikki onnistui todella hyvin, enkä oikeastaan vähempää odottanutkaan, hän summasi.

Erityisesti hän nostaa esiin illan päättäneen Gogi Mavromichalisin tähtiopettajansa Kia Lehmuskosken kanssa. 

– Hän veti niin hienon show'n loppuun, että ansaitsi tämän ykköspisteytyksen tänä iltana. Lähtee siitä johtopaikalta ensi viikkoon. Kyllä hän teki niin hienon tanssin. Se oli niin kokonaisvaltainen ja vapautunut, kuitenkin teknisellä tasolla aika hyvä jo. Nyt odotetaan mitä vakiotansseissa tapahtuu hänen kohdallaan.

Gogi & Kia - Beggin’ 4:31
Katso parin esitys videolta!

Haapalainen kuvailee kauden tason vaikuttavan kovalta. 

– Todella motivoitunutta porukkaa, hän lisää. 

Haapalaisen tuomarikollega Helena Ahti-Hallberg  nosti suorassa lähetyksessä esiin, että kisaajien vähäinen harjoittelumäärä on vaikuttanut esityksiin. 

Haapalaisen mukaan harjoittelumäärä näkyy pieninä teknisinä heikkouksina. 

– Se näkyi myös sellaisena intona, ettei ole vielä yhtään ehtinyt tulla sitä väsymystä. Tuntui, että kuulin vähän vähemmän sitä, että kaikki paikat on kipeänä ja asioita on tapahtunut ja jalat on rakoilla, hän pohti.

– Pallotellaan vähän sitä, että onko se neljä viikkoa liian pitkä aika. Varsinkin ajatellen loppukautta, milloin kaikkien mukana olijoiden pitäisi olla hyvällä energialla. Niin ei tulisi välttämättä niin paljon väsymystä keskivaiheella kautta. 

Mika & Liisa - I Feel Like Dancing 4:28
Katso parin esitys videolta!

Illan pistetaulukon häntäpäästä löytyi urheilutoimittaja-selostaja Mika Saukkonen ja tähtiopettaja Liisa Setälä. Haapalainen usko, että tästä on tulossa ilmiö. 

– Olemme ennenkin nähneet niitä. Vaikka ei tanssillisilla taidoilla välttämättä ihan ensimmäisenä ainakaan mennä sinne kärkeen, mutta voidaan yleisön silmissä mennä todellakin pitkälle. Näitä meillä on historiassa aika montakin tällaista vastaavanlaisista. 

Miten Haapalainen arvio uusien tähtiopettajien suoritukset? Kenen esityksiä hän odottaa ensi viikolla erityisesti? Katso kokohaastattelu ylhäällä olevalta videolta! 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat