Jukka Haapalainen kommentoi TTK-parien lyhyempää harjoitteluaikaa – pisti merkille kaksi tapaa, kuinka se näkyy

Jukka Haapalainen kertoo, kuka oli TTK-illan yllättäjä 4:03
Jukka Haapalainen kertoo, kuka oli TTK-illan yllättäjä

Jukka Haapalaisen mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -parien lyhyempi harjoitteluaika ennen ensimmäistä lähetystä saattaa palkita erityisesti kauden edetessä. 

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman ensimmäinen suora lähetys nähtiin sunnuntaina 8. syyskuuta. TTK-tuomari Jukka Haapalainen  hehkutti MTV Uutisille lähetyksen jälkeen sitä, kuinka hienosti tanssiparit onnistuivat parkettidebyyteissään. 

Lähetyksen aikana Helena Ahti-Hallberg  pisti palautteessaan merkille sen, että TTK-pareilla oli tänä syksynä vähemmän treeniaikaa, kuin aiemmilla kausilla. Haapalaisen mukaan asia näkyi pareissa kahdella tavalla. 

– Siten, että totta kai siellä on ehkä vielä teknisellä tasolla pieniä heikkouksia, kuten tietysti joka vuosi näillä ensimmäisillä viikoilla. Mutta toisaalta, se näkyi semmoisena intona, ettei ole vielä yhtään ehtinyt tulla sitä väsymystä. Kuulin vähän vähemmän sitä, että kaikki paikat ovat kipeänä ja asioita on tapahtunut ja jalat rakoilla, Haapalainen kommentoi. 

– Ehkä siinä on se, että se on pysynyt vähän freesimpänä ja nyt ehkä sitä pallotellaan, että onko se neljä viikkoa (valmistauumiseen) liian pitkä aika, varsinkin sitä loppua ajatellen, milloin kaikkien mukana olijoiden täytyisi vielä olla hyvällä energialla siellä. Ei tulisi välttämättä niin paljon sitä väsymystä keskivaiheilla kautta.  

Tulevaa lähetystä ajatellen Haapalaisella on korkeat odotukset erityisesti Gogi Mavromichaliksen  ja Kia Lehmuskosken  osalta, jotka olivat ensimmäisen lähetyksen paras pari tuomaripisteiden perusteella. Lisäksi Haapalainen odottaa paljon ensimmäisen jakson perusteella Niina Lahtisen  ja Sami Heleniuksen  sekä Linnea Leinon  ja Anssi Heikkilän  osalta. 

– Esimerkiksi Niinan kohdalla etenkin odotan sitä toisenlaista narratiivia myöskin. Totta kai hän on aivan äärimmäisen taitava koomikko, mutta onhan hän myös hyvä näyttelijä. Uskon, että hän pystyy luomaan myös toisenlaisiakin maailmoja, eikä välttämättä mene aina vain komiikan ja upean tekotapansa kautta. 

– Ja toki Linneakin näyttelijänä aivan varmasti pystyy tuomaan meille erilaisia maailmoja. Nyt olen tässä paljastanut nämä minun top3 tällä hetkellä, mutta kuten aina. sehän voi joka viikko muuttua aivan erilaiseksi, etteivät koskaan samat ennakkosuosikit ole pysyneet ennakkosuosikkeina koko kauden ajan.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat