Hävytöntä puhetta Patrik Laineesta – tämä kuva raivostutti NHL-mestaria

NHL-mestari Mike Commodore on antanut rajua palautetta Patrik Laineelle hänen asuvalinnastaan. Pohjois-Amerikassa on suivaannuttu rääväsuisen kanadalaisen sanoista.

Laine, 26, esiteltiin syyskuun alussa Montreal Canadiensin uutena pelaajana. Canadiens julkaisi some-kanavissaan videoita ja kuvia, joissa suomalaishyökkääjä asteli ensi kertaa joukkueen pukukoppiin.

Laineella on kuvissa päällään Marimekon mustavalkoiset housut suomalaiselle vaatebrändille ominaisella Unikko-kuosilla. Jalassaan hänellä on Niken kirkkaanvihreät kengät.

Vuonna 2012 uransa lopettanut Commodore ei kuitenkaan pitänyt siitä, miten Laine pukeutui tilaisuutta varten.

– Porukat, minun piti kommentoida tätä jo viikkoja sitten. En yritä kuulostaa vanhalta jäärältä, mutta missä maailmassa on hyväksyttävää näyttää joltain v***n lypsylehmältä ensimmäisenä näyttäytymisenäsi Montreal Canadiensin pelaajana, Commodore kirjoitti X:ssä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Loppuun entinen NHL-puolustaja lisäsi sanat "un vache tabarnak." Vache tarkoittaa lehmää ja tabarnak on kirosana Quebecin ranskassa.

44-vuotiaan Commodoren sanoja ei nielty purematta Pohjois-Amerikan mediassa. Habs Fanatics ja Markerzone -sivustot kuvailivat kommenttia mauttomiksi.

Commodore oli itse tunnettu räiskyvästä ulkonäöstään pelaajauransa aikana. Stanley Cup -voittaja kasvatti muun muassa punaisen parran ja afrokampauksen pudotuspeleihin.

Lue myös:

    Uusimmat