Hiihtoliitto aloittaa muutosneuvottelut

Suomen Hiihtoliitto ry ja sen markkinointiyhtiö Nordic Ski Finland Oy aloittavat muutosneuvottelut. Hiihtoliitto tiedotti asiasta torstaina.

Muutosneuvotteluiden tavoitteena on tasapainottaa taloutta 350 000 euron edestä tilikauden (31.10.) loppuun mennessä.

Tiedotteen mukaan muutosneuvottelut ja talouden tasapainottamistoimenpiteet eivät vaaranna urheilun ydintoimintoja. Olympiakomitea kertoi keskiviikkona antavansa maastohiihdolle ensi kaudeksi tehostamistukea 500 000 euron edestä.

Kuten olemme avoimesti kertoneet, meillä on iso muutostarve ja vaikeita päätöksiä on tehtävä. Toimenpiteet taloustilanteen tervehdyttämiseksi ovat nyt välttämättömiä ja tulevaisuuden rakentamien vaatii uudenlaista tekemistä, Hiihtoliiton puheenjohtaja Sirpa Korkatti kertoo tiedotteessa.

– Taloustilanteen lisäksi meidän on arvioitava rakenteitamme sekä kehitettävä toimintakulttuuria avoimemmaksi. Muutosneuvottelut ovat osa käynnistämäämme laajaa muutosprosessia, jonka aikana meidän on uusiuduttava ja määriteltävä uudelleen, mitä Hiihtoliitto on tulevaisuudessa.

Muutosneuvottelut koskevat Hiihtoliiton ja Nordic Ski Finlandin henkilöstöä ja toimintoja. Neuvotteluiden aikana tarkastellaan myös koko toiminnan uudelleenorganisointia, mikä voi näkyä lomautuksina, irtisanomisina ja tehtävänkuvan muutoksina.

Lue myös:

    Uusimmat