Janne Puhakan viimeinen somepäivitys täyttyi suruviesteistä: "Järkytys on suuri"

Henkirikoksen uhriksi joutuneen Janne Puhakan Instagram-tili on täyttynyt järkyttyneistä suruviesteistä tunnetuilta suomalaisilta.

Entinen jääkiekkoilija Janne Puhakka  joutui sunnuntaina 13. lokakuuta henkirikoksen uhriksi kodissaan Espoossa. Puhakka oli kuollessaan 29-vuotias. Ilta-Sanomien tietojen mukaan Puhakan puolisoa epäillään kumppaninsa taposta. 

Puhakan viimeiseksi päivitykseksi jäi vajaa viikko sitten julkaistu mustavalkoinen video, jossa tämä treenaa kuntosalilla. 

Päivitys on täyttynyt sadoista viesteistä ja surunvalitteluista. Useat tunnetut suomalaiset ja Puhakan tunteneet ovat jakaneet surunsa sekä järkytyksen julkaisun kommenttikentässä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mä oon niin pahoillani. Lepää rauhassa, artisti Benjamin Peltonen  toteaa. 

– Lepää rauhassa ihana Janne, lämmin osanotto läheisille, näyttelijä Johanna Puhakka  kirjoittaa. 

– Kiitos Janne sun rohkeasta persoonasta, joka oli täynnä lämpöä ja valoa. Lepää rauhassa ja kaikki voimat läheisille, somevaikuttaja Joona Hellman  kommentoi.

– Vaikea uskoa musertavia uutisia todeksi. Lepää rauhassa Janne. Lämmin osanottoni läheisille, näyttelijä-poliitikko Jasmin Hamid  kirjoittaa. 

– Ihan epätodellinen olo ja tuntuu niin väärältä. Osanottoni läheisille. Oli kivaa nähdä Bulella. Nähdään joku päivä siellä toisella puolella, kertoo poliitikko Sebastian Tynkkynen

– Lepää rauhassa, näyttelijä Jarkko Niemi  kirjoittaa särkyneen sydämen kera.

– Järkytys on suuri, toteaa Joona Puhakka.

Muutoinkin sosiaalisessa mediassa on muistettu aktiivisesti Puhakkaa. Esimerkiksi entinen pääministeri Sanna Marin  on jakanut Instagramin Tarinat-osiossa Puhakan kuolinuutisen ja lisännyt julkaisun yhteyteen särkyneen sydämen emojin. 

Myös poliitikko Pekka Haavisto  on jakanut Instagram-tilillään julkaisun Puhakasta. Haaviston julkaisussa kaksikko on kuvattu yhdessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Janne Puhakan muistoa kunnioittaen, läheisten suruun osaa ottaen, hienoja keskusteluhetkiä muistaen, Haaviston julkaiseman kuvan yhteydessä lukee.

Janne Puhakka tunnettiin jääkiekkouransa lisäksi tv-persoonana, joka esiintyi Nelosella paraikaa esitettävässä Petolliset-sarjassa. Puhakka oli myös palkittu esikuva ollessaan historian ensimmäinen SM-liigan jääkiekkoilija, joka kertoi avoimesti homoseksuaalisuudestaan julkisuudessa. 

Lue myös:

    Uusimmat