Janne Puhakan hyväntuuliset parisuhdevideot parin vuoden takaa ovat nyt kylmäävää katsottavaa

Janne Puhakan vuonna 2022 julkaisemat harmittoman oloiset parisuhdevideot näyttäytyvät nyt uudessa valossa.

Entisen jääkiekkoilijan Janne Puhakan  traaginen kuolema on järkyttänyt Suomea laajalti. 29-vuotias Puhakka joutui henkirikoksen uhriksi sunnuntai-iltana 13. lokakuuta omassa kodissaan. Poliisi kertoi maanantaina iltapäivällä, että kuolemaa tutkitaan nyt murhana.

MTV:n tietojen mukaan puolison epäillään ampuneen Puhakan hengiltä sunnuntai-iltana.

Sosiaalisessa mediassa on syynätty kammottavan uutisen jälkeen Puhakan ja tämän norjalaisen puolison Rolf Nordmon eri sometilien julkaisuja ja päivityksiä vuosien varrelta. Puhakka ja norjalaismies olivat yhdessä 10 vuotta. Erityisesti kaksi Puhakan vuonna 2022 julkaisemaa, aikoinaan harmittomilta ja hyväntuulisilta vaikuttanutta videota näyttäytyy nyt hyvin erilaisessa valossa. 

Kummassakin videossa pariskunta osallistuu suosittuun sometrendiin, jossa he vastaavat kysymyksiin, joihin vastauksena heidän on osoitettava joko itseään tai kumppaniaan. Videolla kysytään muun muassa "kumpi tunnusti ensin rakkautensa", "kumpi osoitti ensin kiinnostuksensa" sekä "kumpi siivoaa enemmän". 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yksi videolla kysytyistä kysymyksistä on myös "kumpi aloittaa ensimmäisenä riidan". Puhakka osoittaa puolisoaan, ja niin tekee Nordmo itsekin, joka on nyt epäiltynä puolisonsa murhasta. 

Puhakka on julkaissut myös jatko-osan videolle TikTok-tilillään, jossa pariskunta vastaa myös samankaltaisiin kysymyksiin. Tällä videolla kysytään, "kumpi pyytää ensin anteeksi riidan päätteeksi" ja kumpikin osapuoli osoittaa Puhakkaa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Janne Puhakan sosiaalisen median videoista uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Matti Högman kertoi maanantaina MTV Uutisille tarkastelleensa tiedossa olevia seikkoja syyttäjän kanssa. He tulivat siihen tulokseen, että tässä vaiheessa on syytä epäillä murhaa.

Perusteena ovat Högmanin mukaan se, että poliisin käsityksen mukaan tekoon liittyy sekä vakaa harkinta että erityisen raaka ja julma tekotapa.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat