Jude Bellingham raivosi vihaisena Real Madrid -tähdelle – Carlo Ancelotti kommentoi rujoa näkyä

Jude Bellingham turhautui Vinicius Jr:n ratkaisuun – raivosi tilanteen jälkeen joukkuetoverilleen 0:23
Katso: Jude Bellingham raivostui Viniciukselle – potki nurmea ja huusi vihaisena.

Jude Bellingham suuttui joukkuetoverilleen Vinicius Juniorille, koska brassitähti päätti laukoa sen sijaan, että olisi syöttänyt hänelle Real Madridin lauantaisessa 2–1-voitossa Celta Vigoa vastaan.

Englannin maajoukkuetähti Bellingham elehti raivokkaasti, potkaisi turhautuneena nurmea ja ryntäsi pois mutisten itsekseen hukkaan heitetyn tilaisuuden jälkeen.

Peli oli 1–0 madridilaisten hyväksi, kun Viniciukselle ja Bellinghamille avautui sauma johdon tuplaamiseen. Vinicius jätti maalin suulle juosseen Bellinghamin kuitenkin huomioimatta ja yritti itse maalintekoa. Vinicius kaatui ja laukaus meni yli.

Bellingham, joka ei ole vielä onnistunut avaamaan maalihanojaan La Ligassa, raivostui silminnähden joukkuetoverinsa ratkaisusta.

Katso tilanne ylälaidan videolta.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottilta kysyttiin pelin jälkeen mielipidettä Bellinghamin reaktiosta. Italialaisluotsi ei kuitenkaan lähtenyt torumaan hiiltyneen keskikenttäpelaajansa asennetta.

– En ole nähnyt tuota tilannetta, josta puhut, mutta se tarkoittaa, että hänellä on munaa ja luonnetta. Se kuulostaa minusta hyvältä, Ancelotti sanoi.

– Meidän meriittimme on, että kilpailemme aina hyvin, loppuun asti.

Ancelotti alleviivasi, etteivät pelaajien välit ole millään tavoin tulehtuneet.

– En huomannut tapahtunutta, joten minun pitää katsoa se vielä. Ollaan kuitenkin rauhallisia. Ottelun jälkeen he juttelivat ja nauroivat. Heillä ei ole ongelmia, Ancelotti vakuutti.

Voitto nosti La Ligan hallitsevan mestarin tasoihin Barcelonan kanssa, mutta Hansi Flickin piristyneellä joukkueella on peli vähemmän pelattuna. Barcelona pelaa sunnuntai-iltana Sevillaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat