Justin Timberlake haluaa sovitella rattijuopumusjuttunsa

Justin Timberlake pidätyskuvattujen julkkisten joukkoon 0:44
Katso myös: Tässä on julkkisten tunnetuimmat pidätyskuvat

Artisti Justin Timberlake pidätettiin 18. kesäkuuta New Yorkissa epäiltynä rattijuopumuksesta.

Peoplen mukaan Justin Timberlake, 43, haluaa päästä sopimukseen rattijuopumustapauksessaan. Artisti pidätettiin 18. kesäkuuta Sag Harborissa, New Yorkissa. 

Laulajan on määrä saapua oikeuteen New Yorkissa perjantaina 13. syyskuuta. TMZ:n ja Associated Pressin mukaan Timberlake on suostunut myöntämään syyllisyytensä lievempään rikokseen sen jälkeen, kun häntä alun perin syytettiin rattijuopumuksesta.

Timberlake pidätettiin kesäkuussa epäiltynä rattijuopumuksesta, stop-merkin ylittämisestä ja siitä, ettei hän pysynyt omalla kaistallaan. Peoplen saaman pidätysraportin mukaan hän kertoi pidätyksen tehneelle poliisille, että oli juonut yhden martinin ja seurasi ystäviään kotiin. 

Tähti kieltäytyi puhallutuksesta sen jälkeen, kun hänet oli viety poliisiasemalle, ja tämän vuoksi hänen ajokorttinsa hyllytettiin vuodeksi New Yorkin osavaltiossa kuulustelussa elokuussa.

Timberlaken asianajaja Edward Burke Jr. esitti heinäkuussa, että koko juttu pitäisi hylätä, mutta perui esityksensä edellä mainitussa elokuun kuulemistilaisuudessa. Tilaisuudessa Timberlake kertoi olevansa syytön. Hän osallistui tuolloin kuulemiseen virtuaalisesti ollessaan Antwerpenissä, Belgiassa.

Timberlake on parhaillaan Forget Tomorrow -maailmankiertueellaan, joka jatkuu kesäkuuhun 2025 asti. Seuraavan kerran hänen on määrä esiintyä 28. syyskuuta Newarkissa, New Jerseyssä. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat