Kammottavalla tavalla kaatunut norjalaislaskija julkaisi kuvan sairaalasta – poikaystävänsä vierellä alppihiihdon supertähti Mikaela Shiffrin

Täydellä vauhdilla päin aitaa: Aleksander Kilde kaatui pelottavalla tavalla Wengenin syöksylaskukilpailussa 0:27
Täydellä vauhdilla päin aitaa: Aleksander Kilde kaatui pelottavalla tavalla Wengenin syöksylaskukilpailussa

Norjan syöksytähti Aleksander Aamodt Kilde kaatui pelottavalla tavalla Wengenin syöksylaskukisassa lauantaina. Helikopterilla sairaalaan kiidätetty laskija selvisi lopulta ilman vakavia vammoja ja sai vierelleen myös mielitiettynsä, alppihiihdon supertähti Mikaela Shiffrinin.

Sunnuntaiaamuna Kilde julkaisi kuvan sairaalasta Bernistä, jossa hän on hoidettavana.

– Olen täällä (ja saan hoivaa itseltään Mikaela Shiffriniltä)… Paikkauksia tarvittiin. Kiitos niin paljon kaikista viesteistänne. Olen kiitollinen kaikesta rakkauden ja tuen osoituksistanne. Tämä laji voi olla brutaali, mutta rakastan sitä silti, Kilde kirjoitti.

Tuoreiden tietojen mukaan Kilde säästyi huippuvauhtisesta kaatumisestaan ilman vakavampia, koko kautta uhkaavia vammoja.

– Aleksanderin olkapää on mennyt sijoiltaan ja hän on saanut haavan pohkeeseensa. Hänellä ei ole murtumia, mutta hän on saanut ruhjeita. Kilde on hyvissä käsissä sairaalassa Bernissä, Norjan alppimaajoukkueen lääkäri Marc Jacob Strauss kertoi NRK:n mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat