Joukkuetoverin arvaamaton temppu kostautui: NHL:n ruotsalaistähti löi päänsä vaarallisesti

Toronto Maple Leafsin ruotsalaistähti William Nylander löi päänsä Suomen aikaa perjantaiaamuna pelatussa NHL:n harjoitusottelussa Montrea Canadiensia vastaan. Tilanteen aiheutti erikoisella tavalla Nylanderin joukkuetoveri.

Nylander luisteli keskialueella hyökkäysaluetta kohti, kun Toronton Nick Robertson yritti antaa mailallaan vauhtia Nylanderille – epäonnisin seurauksin.

Robertsonin törkkäyksestä kaatunut Nylander liukui pää edellä Canadiens-puolustaja Christian Dvorakin jalkoihin ja satutti itseään.

– Se oli huonoa tuuria. Yritin antaa hänelle vain hieman vauhtia ja näin kävi, Robertson sanoi joukkueensa 2–1-voittoon päättyneen ottelun jälkeen The Hockey Newsin mukaan.

– Puhuin hänen kanssaan ja hän voi hyvin. Katsotaan, missä kunnossa hän on muutaman päivän päästä.

Toronto tiedotti Nylanderin jättäneen ottelun kesken "varotoimenpiteenä". 

– Hän toipuu kuntoon, ei hätää. Ei syytä huolestua, Toronton päävalmentaja Craig Berube lausui Nylanderista.

Ennen tärskyä Nylander oli ehtinyt aloittaa harjoituskauden keskushyökkääjänä toista kautta peräkkäin. Nylanderin laitahyökkääjinä ovat toimineet Bobby McMann ja onnettoman törkkäyksen suorittanut Robertson.

Maple Leafsin toinen supertähti Auston Matthews kärsi ylävartalovamman tiistain harjoituksissa. Näiden lisäksi Nylanderin maanmies Calle Järnkrok on alavartalovamman vuoksi sivussa päivä kerrallaan.

Toronto aloittaa NHL-kautensa varhain aamulla Suomen aikaa 10. lokakuuta vierasottelulla Montrealia vastaan. 

 

Lue myös:

    Uusimmat