Kärpät saa järisyttävää kyytiä SM-liigassa

HIFK tekee 0-5 maalin 1:25
Tässä syntyy 0–5-maali – HIFK:n Juha Jääskä osuu toistamiseen Kärppien vieraana.

Helsingin IFK on murjonut Kärppiä Oulussa todella tylyllä tavalla. Jääkiekon SM-liigan lauantain taiston lukemat ovat kahden erän jälkeen 0–5.

HIFK voitti eilen Kärpät jatkoajalla Helsingissä 4–3, mutta tänään tasaisista lukemista ei ole ollut tietoakaan.

HIFK tekee 0-2 maalin 1:35
Tämän maalin jälkeen lähti Kärppien maalivahti vaihtoon – Eetu Koivistoinen osui pelin alkuminuuteilla toistamiseen.

Niclas Westerholmin vaihtuminen Niklas Kokkoon ei ole kuitenkaan auttanut kotijoukkuetta.

Kokko ei ollut ehtinyt olla tolppien välissä neljääkään minuuttia, kun Petteri Lindbohmin kuti jo ohitti hänet.

Toisessa erässä lisää tarjosi Juha Jääskä kahdella kihauksellaan.

Kärpät on aiemmin tällä kaudella hävinnyt suurimmillaan kolmen maalin erotuksella. Nyt oululaisille uhkaa tulla sesongin toistaiseksi suurinumeroisin tappio.