Katsojat pistivät merkille Isaac Senen ja Kastanja Rauhalan kemian TTK-parketilla – näin pari kommentoi

Isaac Sene ja Kastanja Rauhala arvioivat itse silmiinpistävää kemiaansa 5:51
Isaac Sene ja Kastanja Rauhala arvioivat itse silmiinpistävää kemiaansa

Isaac Sene ja Kastanja Rauhala kertovat löytäneensä hyvän yhteyden yhteisen Tanssii Tähtien Kanssa -matkansa aikana.

Toinen Tanssii Tähtien Kanssa  -livelähetys nähtiin sunnuntaina 15. syyskuuta, ja jaksossa teemana olivat tähtioppilaiden omat tarinat. Artisti Isaac Senen  oma tarina kertoi kateudesta, jota hän on elämänsä aikana kokenut eri muodoissa. Tähtiopettaja Kastanja Rauhalan  kanssa Senen toinen TTK-tanssi oli tango. 

Tanssipari kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen päätteeksi olleensa hyvin tyytyväinen suoritukseensa. Rauhala kuvaili tanssiesityksessä tunnelatauksen olleen hyvin kohdillaan. 

– Nautin todella paljon tanssimisesta Isaacin kanssa, kyllä olin tosi tyytyväinen Isaaciin, hän teki todella hyvää duunia jälleen kerran, Rauhala kommentoi. 

– Oli kyllä iso lataus jotenkin tuohon. Se oli iso aihe ja tuossa (lähetyksen) viimeisenä. Pääsi siihen oikeaan fiilikseen ja se oli todella siistiä. En tiedä, olen vieläkin vähän sellaisessa tunnekuohussa. Oli upeaa vetää toi, näyttää suomalaisille, Sene kertoi. 

Sunnuntain lähetyksen yleisössä nähtiin muun muassa Senen veli, artisti Sexmane, jonka kuultiin kannustavan perheenjäsentään varsin äänekkäästi. 

– Se oli kyllä ihan sairaan siistiä. Tuntui, että siitäkin sai vielä (voimaa). Tuntuu, että tässä illassa oli niin paljon energiaa. Aika siistiä, kyllä tätä kantaa varmaan puoli viikkoa, siinä keskiviikkona pitää alkaa pudotella tätä vähän pois ja siirtyä seuraavan, cha cha chan tunnelmiin viimeistään, Sene totesi. 

Lähetyksessä pisteiden annon yhteydessä Sene heitti mystisen kommentin, joka sai muun muassa Jodelin ja keskustelupalstat kuumiksi. 

– Paljon hyviä asioita tapahtunut tänä viikonloppuna... You know, Sene totesi.

Suoran lähetyksen jälkeen Sene kertoi kommentillaan viitanneensa siihen, että häneltä tuli viikonloppuna pitkästä aikaa uusi kappale, nimeltään Baby mä oon back

– Mä olen back, olen täällä tanssimassa koko Suomelle, mulla on uusi, vitsin hieno biisi ulkona, saan tanssia tällaisen tyypin kanssa. Se on mun juttu. 

Jo ensimmäisestä lähetyksestä monet katsojat pistivät merkille parin erityisen hyvän kemian. Kaksikko kertoi, että heillä juttu luistaa kyllä hyvin ja hauskaa on ollut – vaikka Senelle aikaiset herätykset aamulla tanssitreeneihin eivät ole olleet kaikista mieluisimpia. 

– Me tullaan kyllä hyvin toimeen, meillä on ihan sikahauskaa yhdessä, Rauhala kommentoi.  

– Ollaan suurin piirtein saman ikäisiä, meillä on samoja kiinnostuksenkohteita ja sä arvostat tässä asiassa mitä me tehdään, samoja asioita kuin mä, että on tasoja ja näyttää hyvälle ja kaikki se. On kivaa olla, Sene totesi Rauhalaa katsoen. 

– On ihan sikakivaa tehdä yhdessä, just sen takia, Rauhala komppasi. 

– Ja kyllä susta on tullut mun ystävä, tässä samalla. Ihan sairaan jees, Sene jatkoi. 

Alla olevalla videolla Isaac Senen ja Kastanja Rauhalan tango.

Isaac & Kastanja - Codigo de barra 3:40

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat