Isaac Sene ja Kastanja Rauhala aiheuttivat TTK-hurmion – näin he itse sen arvioivat: "Isaac on oikeasti aika kriittinen"

Isaac Sene ja Kastanja Rauhala paljastavat, kuinka kriittisiä ovat itsejään kohtaan TTK-parketilla 4:50
Isaac Sene ja Kastanja Rauhala paljastavat, kuinka kriittisiä ovat itsejään kohtaan TTK-parketilla

Isaac Sene ja Kastanja Rauhala ylsivät suureen onnistumiseen neljännessä suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman neljäs suora lähetys antoi aihetta juhlaan Isaac Senelle  ja Kastanja Rauhalalle.  He saivat esityksestään kauden ensimmäisen kymppinsä ja kaksikko oli tuomaripisteiden sekä yleisöpisteiden yhteismäärällä illan paras pari. Sene ja Rauhala tunnelmoivat MTV Uutisille onnellisina suoran lähetyksen päättymisen jälkeen. 

– Sellainen olo, että on saanut jonkinlaisen palkinnon siitä kovasta työstä, mitä on väkerretty tuolla salilla, oikeasti pitkiä päiviä. Jotenkin hienoa, että kansa on meidän puolella myös, koska tässä oli varmasti myös yleisöäänillä tosi paljon merkitystä. Se on hienoa, Sene kommentoi. 

Vaikka illan tulos oli kaksikolle huiman hyvä, kertoi Sene hakevansa sitä "kaikista parhainta" suoritusta, joka toivottavasti jossain vaiheessa syksyä koittaisi. 

– Enkä puhu nyt pisteistä, vaan siitä suorituksesta, josta tulisi sellainen olo, että "jes, me tehtiin se". Sitä metsästän, ainakin itse. 

Rauhala kuvaili itse olleensa "täydellisen tyytyväinen" kaksikon esitykseen, vaikka muutama pieni kohta sen aikana olisi voinut "olla vielä parempi". Sene arvioi olleensa "98-prosenttisen tyytyväinen" suoritukseen. 

– Isaac on oikeasti aika kriittinen itse. Vaikka itse olen kriittinen, niin Isaac saattaa olla jopa kriittisempi kuin minä, Rauhala mietti. 

– Pakko olla, välillä. Mutta pitää myös osata nauttia, vaikka kun oltiin tämä paras pari, niin niin kyllä oikeasti meinasi jo herkistyä, Sene jatkoi. 

Tanssipari kuvailee halunneensa TTK-taipaleensa aikana pyrkiä keskittymään omaan tekemiseensä. He yrittävät olla liiemmin välittämättä muiden tekemisistä vertailevassa mielessä. Muiden onnistuminen ajaa Senen mukaan häntä ja Rauhalaa edelleen parempiin suorituksiin. 

– Kyllä me siellä saleilla moikataan toisiamme, meillä on tosi hyvä henki. Olisi mielestäni hyvä, jos se pysyisi, koska sitten kaikilla pysyisi loppuun asti hyvä fiilis ja jaksaminen, eikä jossain vaiheessa tulisi unettomia öitä. Tähän asti on ainakin mennyt tosi kivasti. 

Senen mukaan paineet eivät ole kasvaneet matkan varrella, vaan päinvastoin: ne ovat vähentyneet alun jälkeen. 

– Kun ei yhtään tiennyt, ei minulla ollut mitään käryä kilpatanssista. 

– Mitä esimerkiksi tuomarit katsovat. Mutta se, että ollaan oikeasti saatu näin hyviä pisteitä monta kertaa, ja nyt tuli vielä tämä, niin tämä enemmänkin luo toivoa ja tulee sellainen olo, että vitsin siistiä oikeasti, jatketaan vaan samalla tavalla. 

Yllä olevalla videolla Isaac Sene ja Kastanja Rauhala paljastavat, millainen laji inspiroi heitä tulevan sunnuntain jopa aggressiiviseen tanssiin.

Alla olevalla videolla Senen ja Rauhalan neljännen suoran lähetyksen tanssi. 

Isaac & Kastanja - I Have Got a Woman 3:58

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat