Keikkakansa kertoo: tästä syystä ihmismassat janoavat päästä näkemään Coldplayn omin silmin

Coldplay esiintyi loppuunmyydyllä Olympiastadionilla yli 44 000 ihmiselle ensimmäisellä Suomen keikallaan.

Brittiyhtye Coldplay teki historiaa lauantai-iltana 27. heinäkuuta esiintymällä ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa Helsingin Olympiastadionilla. Ensimmäistä konserttia saapui katsomaan 44 500 ihmistä. Coldplay konsertoi Helsingissä loppuunmyydyillä keikoilla vielä sunnuntaina, tiistaina sekä keskiviikkona. 

MTV Uutiset haastatteli keikkakansaa Olympiastadionin edustalla ennen konsertin alkua. Monet kertoivat Coldplayn keikalle pääsemisen olevan pitkäaikaisten haaveiden täyttymys. 

– Kyllähän tätä täytyi päästä kuuntelemaan. On kuunnellut niin kauan kyseisen artistin musiikkia ja sitten ylipäätään katsellut niin paljon keikkavideoita, että kyllähän tämä oli päästävä kokemaan, kertoi keikalle saapunut Sanna-Kaisa Lindqvist

– Olen kuunnellut sieltä 90-luvun lopusta asti Coldplayta ja tämä oli varmaan yksi suurimpia unelmia, mikä nyt toteutuu, että pääsee katsomaan tämän, totesi Jukka Pitkänen

Odotukset hienon esiintymisen suhteen olivat myös todella korkealla. Korkeasta rimasta useat saivat kiitellä sosiaalisessa mediassa sekä Youtubessa yhtyeen esityksistä näkemiään näyttäviä videoita. 

– Kyllä on korkeat odotukset. Ainoa, mikä vähän mietityttää, on tämä Suomen kesä, kun on niin valoisaa. Tavallaan se valoshow ehkä jää nähtäväksi, että miten se siellä myöhemmin menee, että tuleeko tarpeeksi pimeää, Jasmin Paljakka mietti. 

Katso yllä olevalta Coldplayn keikalle saapuneiden mietteitä siitä, miksi yhtye on niin vetovoimainen. Videolla myös maistiainen tavasta, jolla Coldplay aloitti historiallisen keikkansa. 

Suomalaisten Coldplay-fanien odotukset korkealla ennen keikan alkua – "Joku saattaa päästää kyyneliä"

Mikä on Coldplay-ilmiön takana? Fanit analysoivat alla.

Lue myös:

    Uusimmat