Kirjan mukaan Priscilla Presley yritti heittäytyä hevosenselästä saadakseen keskenmenon tyttärestään Lisa Mariesta – ahdistui lihomisesta

Edesmennyt Lisa Marie Presley ja hänen tyttärensä Riley Keough tekivät yhteistyössä kirjan Kohti suurta tuntematonta – Muistelmat, joka julkaistiin 8. lokakuuta. Teoksessa Lisa Marie kertoo, miten hänen äitinsä yritti saada keskenmenon ollessaan raskaana hänestä. 

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn ja hänen tyttärensä Riley Keough’n kirja Kohti suurta tuntematonta – Muistelmat (Johnny Kniga, suom. Markku Päkkilä) julkaistiin 8. lokakuuta. 

Kirjassa Lisa Marie kertoo, miten hänen äitinsä Priscilla Presley tapasi hänen isänsä Elvis Presleyn  ollessaan vasta 14-vuotias. 

– Eivätkä hänen vanhempansa estelleet heitä. Se oli erilaista aikaa, Lisa Marie kirjoittaa kirjassa. 

Lisa Marie kirjoittaa, miten hänen äitinsä kertoi myöhemmin hänelle, että hän yritti heittäytyä hevosenselästä saadakseen keskenmenon hänestä. 

– Hän pelkäsi raskauskilojen kertymistä. Lihominen ei sopinut Elviksen vaimolle. Elvistä jahtasi iso joukko kuvankauniita naisia. Äiti halusi isän kaiken huomion. Raskaaksi tuleminen oli niin paha järkytys, että äiti söi alkuun pelkkiä omenia ja kananmunia, eikä hänen painonsa noussut paljonkaan, Lisa Marie kirjoittaa.

Tytär kirjoittaa ajatelleensa aina, ettei Priscilla halunnut saada häntä, olihan hän ”sietämätön riesa”.

– Uskon kohdussa vaikuttavaan energiaan, joten ehkä vaistosin, että äiti yritti päästä minusta eroon. Lopulta hän päätti pitää minut, mutta hänen äidinvaistoissaan ei ollut hurraamista. Ehkä se selittää, mikä minussa on vikana, Lisa Marie pohtii kirjassa. 

Riley viimeisteli teoksen ja käytti apunaan äitinsä ääninauhoja. Lisa Marie kuoli 54-vuotiaana tammikuussa 2023. Elvis puolestaan kuoli elokuussa vuonna 1977 Lisa Marien ollessa 9-vuotias. 

Lue myös:

    Uusimmat