Kirja: Lisa Marie Presley piti poikansa ruumista kotonaan kaksi kuukautta

Edesmennyt Lisa Marie Presley kertoo äskettäin julkaistussa muistelmateoksessaan, että sai pitää poikansa Benjamin Keough'n ruumista kotonaan kaksi kuukautta tämän kuoleman jälkeen.

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn  ainoa poika Benjamin Keough kuoli 27-vuotiaana vuonna 2020.

Uudessa Kohti suurta tuntematonta – Muistelmat -teoksessaan, jonka hänen tyttärensä Riley Keough viimeisteli, Lisa Marie kertoo, että hän piti poikansa ruumiin kotonaan sen sijaan, että olisi pitänyt häntä ruumishuoneella.

– He sanoivat meille, että jos voisimme hoitaa ruumista, saisimme hänet kotiin, joten hän piti häntä jonkin aikaa talossamme kuivajäässä. Äidilleni oli todella tärkeää, että hänellä oli riittävästi aikaa hyvästellä hänet, kuten hän oli tehnyt isänsä kanssa. Ja minä menin ja istuin siellä hänen kanssaan, Riley kirjoittaa kirjassa.

– Kalifornian osavaltiossa ei ole lakia, jonka mukaan joku on haudattava välittömästi. Löysin hyvin empaattisen hautaustoimiston omistajan. Kerroin hänelle, että isäni läsnäolo talossa hänen kuoltuaan oli uskomattoman hyödyllinen, koska pystyin menemään viettämään aikaa hänen kanssaan ja puhumaan hänelle, Lisa Marie kertoo kirjassa.

Lisa Marie kertoo muistelmissaan, että hänen kotonaan oli erillinen casita-tyyppinen makuuhuone, jossa hän piti poikansa ruumista kaksi kuukautta. Casita tarkoittaa espanjaksi pientä taloa tai erillistä rakennusta. Huone, jossa Benin ruumista säilytettiin, oli pidettävä 55 fahrenheit-asteessa, eli noin 12 celsiusasteessa. 

Riley käytti kirjan viimeistelyyn nauhoja, joilla hänen äitinsä kertoo muistojaan.

Lisa Marie oli Elvis Presleyn  ainoa lapsi, ja yhdeksänvuotias, kun hänen isänsä kuoli sydänkohtaukseen 42-vuotiaana vuonna 1977. Lisa Marie kuoli tammikuussa 2023 aikaisemman laihdutusleikkauksen aiheuttamiin komplikaatioihin 54-vuotiaana.

Sekä Lisa Marie että hänen poikansa on nyt haudattu Gracelandiin, jossa on myös Elviksen viimeinen leposija.

Lisa Mariella on myös 16-vuotiaat kaksoset Harper ja Finley Lockwood.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat