Kylian Mbappé jyrähtää Ruotsissa uutisoidusta raiskaustutkinnasta

Real Madridin supertähti Kylian Mbappé on reagoinut jyrkästi ruotsalaislehti Aftonbladetin uutiseen raiskaustapauksesta, jonka kerrotaan tapahtuneen hänen seurueensa vierailemassa hotellissa Tukholmassa.

Tukholman poliisi on Aftonbladetin mukaan aloittanut tutkinnan epäillystä raiskauksesta, jonka kerrotaan tapahtuneen samassa hotellissa, jossa Mbappé ja hänen seurueensa yöpyivät viime viikolla kahden yön verran.

Mbappé on kuitenkin kumonnut väitteet ja spekulaatiot mahdollisesta yhteydestään kyseiseen tapaukseen sen jälkeen, kun ranskalaismedia RMC Sport oli tarttunut Aftonbladetin uutiseen.

– Valeuutisia!!!! Mbappé kirjoitti X:ssä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Mbappé vihjaa, että uutisen ajoituksella on selkeä yhteys hänen tiistaiseen kuulemiseensa PSG:n kanssa.

Mbappé vaatii entiseltä seuraltaan peräti 55 miljoonan euron summaa, joka koostuu maksamattomista palkoista ja bonuksista.

– Tästä on tulossa niin ennalta arvattavaa, aivan sattumalta tämä tuli juuri ennen kuulemista, Mbappé jatkoi.

Mbappé astuu Ranskan ammattilaisjalkapalloliiton (LFP) vetoomustuomioistuimen eteen tiistaina. PSG on kieltäytynyt Mbappén rahakkaasta vaatimuksesta.

Ranskan maajoukkuekapteeni on joutunut kritiikin kohteeksi kotimaassaan, sillä hän vetäytyi viime viikon maajoukkueotteluista aiempaan reisivammaan vedoten, vaikka hän pelasi Real Madridin kahdessa edellisessä pelissä ennen maajoukkuetaukoa.

Lue myös:

    Uusimmat