Lady Gagan olympialaisten avajaisesiintymistä varjostivat ääniongelmat ja tanssijan pyllähdys – laulaja kommentoi kokemustaan

Lady Gaga avasi Pariisin olympialaiset sateisen Seine-joen rannalla. 

Yksi Pariisin olympialaisten avajaisten nimekkäimmistä esiintyjistä oli tapahtuman avannut Lady Gaga, joka esitti tanssijoiden kera ranskalaisen kappaleen Mon Truc en Plume, joka on tunnettu kabaree-henkinen sirkuskappale. 

Artistin esiintyminen ei sujunut kuitenkaan aivan ongelmitta. Kappaleen aikana ääniongelmat olivat läsnä sekä yksi tanssijoista pyllähti ja putosi lavalta todennäköisesti liukastuttuaan sateen kastamalla lavalla. Tanssija nousi kuitenkin pian ja palasi osaksi esitystä, ilmeisesti vahingoittumattonana. Videoklipit tapahtuneesta ovat lähteneet leviämään pitkin sosiaalista mediaa. 

Lady Gaga julkaisi avajaisten iltana X:ssä (entinen Twitter) päivityksen, jossa kommentoi omia tunnelmiaan esityksensä jälkeen. Artisti kertoi olevansa äärimmäisen otettu siitä, että sai kunnian avata olympialaiset. 

Laulaja ei ottanut päivityksessään esille esityksensä ongelmakohtia, mutta hehkutti sen sijaan kokemusta henkilökohtaiselta kantilta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen myös otettu siitä, että olympialaisten järjestelykomitea pyysi minua laulamaan näin erityisen ranskalaisen laulun – laulun, jolla kunnioitetaan Ranskan kansaa ja sen valtavaa taide-, musiikki- sekä teatterihistoriaa. 

Laulaja kertoi, ettei kyseessä ollut ensimmäinen kerta, kun hän oli tekemisissä kappaleen alunperin 1960-luvulla tunnetuksi tehneen Zizi Jeanmairen tuotannon kanssa. 

– Zizi tähditti Cole Porterin musikaalia Anything Goes, joka oli ensimmäinen jazz-julkaisuni. 

– Vaikka en ole ranskalainen artisti, olen aina tuntenut todella erityistä yhteyttä ranskalaisiin ihmisiin ja ranskalaisen musiikin laulamiseen – en halunnut mitään enempää, kuin luoda esityksen, joka lämmittäisi Ranskan sydäntä, juhlistaisi ranskalaista taidetta ja musiikkia, ja muistuttamaan näin merkittävässä tilaisuudessa kaikkia yhdestä maailman taianomaisimmista kaupungeista – Pariisista.

Lady Gaga kertoo esityksessä nähtyjen pom pomien olleen vuokralla kuuluisasta Le Lido -kabareeteatterista, ja esityksen asut oli tehty yhteistyössä Diorin kanssa. Artisti oli myös kertomansa mukaan opiskellut ranskalaista koreografiaa ja harjoitelleensa esitystä paljon ja hartaasti. Häneltä löytyi myös taustaa sille, sillä uransa alussa Lady Gaga toimi tanssijana 60-luvun ranskalaisissa bileissä. 

– Toivon, että rakastatte tätä esitystä yhtä paljon kuin minäkin. 

Lopuksi Lady Gaga toivotti kaikille urheilijoille onnea ja menestystä olympialaisiin. 

Lue myös:

    Uusimmat