Lisa Marie Presleyn kirjassa erikoinen paljastus suhteestaan Michael Jacksoniin: "Hän sanoi olevansa vielä neitsyt"

Lisa Marie Presleyn postuumisti julkaistu kirja paljastaa intiimejä väitteitä edesmenneestä popin kuninkaasta. 

Tammikuussa 2023 menehtyneen Lisa Marie Presleyn kesken jääneet muistelmat From Here to the Great Unknown julkaistiin postuumisti hänen tyttärensä Riley Keoughin toimesta. Tytär kuunteli äidiltä jääneitä muistelmanauhoja, joiden perusteella hän sai kirjaprojektin vietyä päätökseen äitinsä menehtymisen jälkeen. 

Kirjassa kerrotaan myös Presleyn ja edesmenneen poptähti Michael Jacksonin avioliitosta. He tapasivat jo ollessaan nuoria, mutta heidän romanttinen suhteensa alkoi vuonna 1994, jolloin he alkoivat seurustella. 

Presley oli edelleen naimissa hänen ex-miehensä Danny Keoughin kanssa, mutta he erosivat sen jälkeen, kun Jackson tunnusti Presleylle rakkauttaan yhteisellä matkalla Las Vegasissa. 

Kirjassa väitetään Jacksonin rakastuneen Presleyhyn ja halunneen tämän kanssa lapsia. Presley tunsi myös olevansa rakastunut Jacksoniin. 

Intiimin läheisyyden yhteydessä kuitenkin Presleylle selvisi Jacksonin olevan edelleen neitsyt.

– Hän sanoi olevansa vielä neitsyt. Luulen, että hän oli suudellut Tatum O´Nealin kanssa ja hänellä oli myös juttu Brooke Shieldsin kanssa, mikä ei ollut fyysistä suukkoa lukuun ottamatta.

– Hän myös sanoi Madonnan yrittäneen iskeä häntä kerran, mutta mitään ei tapahtunut. Olin kauhuissani, sillä en halunnut tehdä vääriä siirtoja, kirjassa kerrotaan. 

Pari avioitui vuonna 1994 Jacksonin ollessa 35-vuotias ja Presleyn 25-vuotias. He olivat naimissa reilun kahden vuoden ajan. Pari erosi vuonna 1996. 

Jackson kuoli vuonna 2009 ollessaan 50-vuotias. Presley menehtyi viime vuonna 54-vuotiaana. Presley oli Elvis ja Priscilla Presleyn tytär. 

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat