Luana Alonso, 20, hyökkää rajusti vastaan – väite olympialaisten kohu-uimarista leviää

Paraguaylainen kohu-uimari Luana Alonso, 20, kiistää, että hänet olisi heitetty ulos Pariisin olympiakylästä.

Luana Alonso karsiutui Pariisin olympialaisissa 100 metrin perhosuinnin alkuerissä, minkä jälkeen hän ilmoitti päättävänsä uransa. Paraguaylaisuimari lähti sittemmin raportoidusti myöhään olympiakylästä kiertelemään Pariisin nähtävyyksiä ja vieraili muun muassa Disneylandissa – "sen sijaan, että hän olisi jäänyt tukemaan joukkuekavereitaan", Yahoo kirjoittaa.

Tämän jälkeen Paraguayn olympiakomitean johtaja Larissa Schaerer väitetysti vahvisti, että Alonso määrättiin jättämään olympiakylä. Väite lähtöpasseista on levinnyt kansainvälisesti suurissa tiedotusvälineissä.

– Hänen läsnäolonsa luo sopimattoman ilmapiirin Paraguayn joukkueeseen, Schaerer sanoi tiedotteessa.

Schaerer ilmaisi, että Alonso oli viettänyt omasta tahdostaan yön olympiakylän ulkopuolella.

Alonsoa oli arvosteltu myös muun muassa kilpailijoiden häiritsemisestä sosiaalisella kanssakäymisellä muiden joukkueiden kanssa.

"En anna valheiden vaikuttaa minuun"

Alonso on palannut Yhdysvaltoihin. Hän opiskelee maassa valtiotiedettä.

Alonso väittää kuitenkin, ettei häntä passitettu pihalle olympiakylästä. Hän julkaisi Instagram-tarinoissaan kipakan viestin.

– Haluan vain selventää, ettei minua potkittu tai karkotettu mistään, lopettakaa valheellisen informaation levittäminen. En halua antaa minkäänlaista lausuntoa, mutta en anna myöskään valheiden vaikuttaa minuun, Alonso kirjoitti.

Alonso julkaisi sittemmin myös Instagram-tarinan, jossa hän teki selväksi, mitkä ovat hänen aitoja sosiaalisen median tilejään.

– Ainoat viralliset tilini ovat tämä Instagram @luanalonsom ja Twitter, joka on poissa käytöstä. Kaikki muut tilit ovat feikkejä.

Lue myös:

    Uusimmat