Yksi puolisoehdokas loistaa poissaolollaan pikatreffipäivänä – Vappu Pimiä heittää Maajussi-Samulille yllätystarjouksen

Vappu Pimiä tuo Maajussi-Samulille uutisia 1:45
Video: Vappu Pimiä tuo Maajussi-Samulille uutisia

Yksi puolisoehdokas ei pääse tapaamaan Maajussi-Samulia pikatreffipäivänä.

Maajussille morsian -ohjelman 17. kauden neljännessä jaksossa jatketaan edellisjakson tapaan pikatreffitunnelmissa, kun Milla, 24, Sami, 27, Pekka, 31, ja Samuli, 34, pääsevät tapaamaan puolisoehdokkaitaan Malmgårdin kartanossa Loviisassa.

Päivän päätteeksi maajusseilla on edessään vaikea valinta, kun heidän täytyy valita viiden minuutin mittaisten pikatreffien perusteella neljä puolisoehdokasta, jotka he haluavat kutsua kanssaan ryhmätreffeille.

Jaksossa Samuli odottaa seuraavaa pikatreffiseuralaista saapuvaksi huoneeseen, mutta paikalle pamahtaakin juontaja Vappu Pimiä. Pimiällä on kerrottavanaan harmillisia uutisia. 

– Meillä piti olla sinulle vielä yksi treffikumppani, Krista, mutta hän on työnsä vuoksi keskellä merta, emmekä saaneet häneen yhteyttä. Olisimme ottaneet sinulle etätreffit, kun se tässä maailmassa on nykyään mahdollista, mutta nyt emme pystyneet, sillä hän on siellä keskellä merta, Pimiä kertoo Samulille. 

Peli ei kuitenkaan ole Kristan suhteen pelattu, vaan pikatreffeille on keksitty järjestely ja Samuli tapaa Kristan treffien merkeissä seuraavana päivänä. Pimiä myös heittää Samulille erityisen tarjouksen. Mistä on kyse? Katso videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat