ME-mies Armand Duplantis ahmi läjäpäin roskaruokaa: "Monsteritilaus"

Armand Duplantis täräyttää jälleen maailmanennätyksen 2:12
Katso tästä, miten Armand Duplantis hyppäsi sunnuntaina uuden maailmanennätyksen.

Armand Duplantis juhlisti uutta seiväshypyn maailmanennätystään ahmimalla läjäpäin roskaruokaa.

Omissa korkeuksissaan jylläävä Duplantis hilasi seiväshypyn maailmanennätyksen jälleen sentillä korkeammaksi, kun hän taivutti 626 sunnuntaina Timanttiliigan osakilpailussa Puolan Chorzów'ssa. Näet suorituksen ylälaidan videolta.

Ruotsalainen sanoi kisan jälkeen SVT:lle aikovansa vain ottaa rennosti ja nauttia illasta. "Mondon" sosiaalisen median julkaisut paljastavat, että kupletin juoneen kuului pikaruokaa.

ME-mies julkaisi Instagramin tarinaosiossa kuvan, jossa hän siemaili juotavaa Max-hampurilaisravintolaketjun mukista. Sijaintitiedoksi Duplantis oli merkannut Puolan Chorzów'n.

TikTokiin Duplantis tuuttasi puolestaan videon, jossa hän söi Expressen-lehden sanoin "monsteritilaustaan". Kattaus sisälsi pari hampurilaista, kananugetteja ja mozzarellatikkuja.

– Rikoin maailmanennätyksen. En ole syönyt seitsemään tuntiin. Löysin Maxin Puolasta, seiväshyppääjä kirjoitti pätkän yhteyteen.

"Maailman parhaat vieraat"

Max on nimenomaan ruotsalainen ketju. Se huomioi riemulla Duplantisin käynnin ravintolassaan.

– On niin hauskaa, että Mondo käy yhdessä puolalaisista ravintoloistamme. Perustimme sen sinne 2017, lehdistöyhteyshenkilö Helena Stenqvist sanoi Expressenin mukaan.

Duplantisin visiitti nousi Stenqvistin mukaan keskustelunaiheeksi myös töissä. Hän sanoi kollegoiden ylpeyden "nousseen uusiin korkeuksiin", kun he huomioivat ME-miehen somejulkaisut. 

– Olemme tietysti todella iloisia saadessamme vieraaksi maailman parhaan seiväshyppääjän, meillä on todellakin maailman parhaat vieraat. 

– Toivottavasti Mondo haluaa jatkossakin juhlia saavutuksiaan Maxilla, suuret onnittelut meiltä!

Lue myös:

    Uusimmat