Mies raiskasi 15-vuotiaan uimahallissa Turussa

Mies raiskasi vuoden 2022 syyskuussa 15-vuotiaan pojan uimahallissa Turussa.

40-vuotias mies oli lähellä uimahallin sulkemisaikaa mennyt suihkussa olleen pojan luo, puristanut tätä takapuolesta ja ottanut tätä peniksestä kiinni. 

Miehen irrotettua otteensa oli poika mennyt saunaan, jonne mies hetken päästä tätä seurasi. Lauteilla mies oli ehdottanut pojalle anaaliyhdyntää, josta poika kieltäytyi. Silloin mies meni pojan eteen polvilleen, kosketteli tämän penistä ja otti sen suuhunsa. Hän yritti myös saada poikaa tyydyttämään häntä.

Saunatiloissa ei ollut pojan ja miehen lisäksi muita.

Kun mies lopetti pojan koskettelun ja alkoi kosketella itseään, poika lähti suoraan saunasta pukutiloihin käymättä suihkussa ja siitä ulos soittamaan hätäkeskukseen.

Poika ja hänen paikalle kutsumansa isä estivät miestä poistumasta alueelta, ja tämä otettiin kiinni uimahallin ulkopuolella.

Koska poika ei ollut käynyt suihkussa, pystyttiin hänestä ottamaan DNA-näytteet, jotka tukivat kertomusta seksuaalisesta kanssakäymisestä.

Yli 4 vuotta vankeutta

Oikeus katsoi, että teko aiheutti pojassa hämmentymisen ja lamaantumisen, jonka vuoksi hän ei pystynyt vastustamaan tekoa. Lisäksi hänellä oli diagnosoitu häiriö, joka entisestään vaikeutti hänen kykyään puolustaa itseään tilanteessa.

Vuonna 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta 4 vuodeksi 2 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. 

Hänet tuomittiin maksamaan pojalle 4000 euroa korvausta psyykkisestä haitasta ja 8500 euroa kärsimyksestä.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös:

    Uusimmat