Miisa Nuorgam kertoo, miten törkeää naisvihaa hän kohtaa

Miisa Nuorgam kohtaa somessa törkeää naisvihaa 2:33
Katso videolta, miksi Miisa Nuorgam arvelee, että nuoret, suomalaiset miehet ovat niin täynnä naisvihaa.

Someäidit-sarjassa nähtävä Miisa Nuorgam kertoo seitsemännessä jaksossa kohtaamastaan naisvihasta, joka on todella törkeää ja aggressiivista. 

Mediapersoona Miisa Nuorgam  kertoo Someäidit-sarjan seitsemännessä jaksossa kohtaamastaan naisvihasta. Hän lukee harvoin kommentteja internetissä, mitä ihmiset ovat hänestä kirjoittaneet, mutta eksyy nyt katsomaan niitä. 

– ”Ensimmäinen kerta, kun olen tuon vammaisen mulkosilmän kanssa samaa mieltä.” ”Sadistisilta somehuorilta lapset huostaan ja steriloitaviksi.” Yleisin Ylilaudalla on, että olen tyhmä ja ruma huora, Nuorgam lukee hänestä kirjoitettuja kommentteja internetissä. 

Hän luulee, että tällaisia kommentteja kirjoittavilla ihmisillä on paha olla itsensä kanssa tai jonkinlaisia seksuaalisia epävarmuuksia. 

– Voi olla turhauttavaa, että onkin joku, joka on sinut itsensä, ulkonäkönsä, seksuaalisuuteensa, vanhemmuutensa ja kaiken kanssa, Nuorgam pohtii jaksossa. 

Katso videolta, miksi Miisa Nuorgam arvelee, että nuoret, suomalaiset miehet ovat niin täynnä naisvihaa.

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat