Miisa Nuorgamin lapsesta tehtiin lastensuojeluilmoitus Someäidit-sarjassa – näin tilanne ratkesi

Miisa Nuorgamin lapsesta tehtiin lastensuojeluilmoitus 2:25
Katso videolta, mitä Miisa Nuorgam ajattelee lastensuojeluilmoitusten tekijöistä.

Mediapersoona ja viestinnän asiantuntija Miisa Nuorgam kertoo Someäidit-sarjassa, miten hänen lapsestaan tehtiin lastensuojeluilmoitus, kun hän oli viettämässä hotelliviikonloppua. 

Miisa Nuorgam  herää Someäidit-sarjan neljännessä jaksossa viestiin, että hänelle on soitettu koskien hänen lapsestaan tehtyä lastensuojeluilmoitusta. 

– Luin sen viestin ja mietin, että jo oli aikakin. Se oli kirjaimellisesti ensimmäinen ajatus. Ihme, että kesti näin kauan, Nuorgam kertoo jaksossa. 

Nuorgam sanoo jaksossa, että hänestä tuntuu, että lastensuojeluilmoitukset ovat etenkin tiettyjen vaikuttajien kohdalla usein ainoastaan kiusantekoa. 

Nuorgam pohtii, onko hänen ja lapsen isän Eetun erilleen muutto toiminut kimmokkeena ilmoitukselle. Todellinen syy löytyy kuitenkin Instagram-päivityksestä, jossa Nuorgam kertoo olleensa viikonloppuna hotellissa ilman lastaan. 

Nuorgam kertoi julkaisussa olleensa ravintolassa ja katsoneensa lapsensa unikamerasta, joko hän nukkuu. Lapsi ei nukkunut, vaan mekkaloi, joten Nuorgamille tuli itselleenkin itku lapsensa hylkäämisestä. 

– Se ihminen oli siis tästä tekstistä ymmärtänyt, että olisin jättänyt lapseni yksin kotiin ja lähtenyt viikonlopuksi hotelliin. Kerroin lastensuojeluun, että siskoni oli lapseni kanssa koko ajan, Nuorgam kertoo jaksossa. 

Katso videolta, mitä Miisa Nuorgam ajattelee lastensuojeluilmoitusten tekijöistä. 

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella

Lue myös:

    Uusimmat