Miisa Nuorgam tuohtuu tv:ssä ex-kumppaninsa rahankäyttöön: "Lapsilisät ovat lähteneet kävelemään"

Miisa Nuorgam on kyllästynyt maksamaan ex-kumppaninsa kustannuksia 2:09
Katso video: Miisa Nuorgam ei enää haluaisi maksaa ex-kumppaninsa kustannuksia.

Someäidit-sarjan jaksossa mediapersoona Miisa Nuorgam kertoo, ettei jaksaisi enää maksaa ex-kumppaninsa Eetun kustannuksia. 

Someäidit-sarjan yhdeksännessä jaksossa mediapersoona Miisa Nuorgam  on kipeä, kuten myös hänen lapsensa isä Eetu. Kaksikko on muuttanut eri osoitteisiin jokin aika sitten. 

Nuorgam kertoo jaksossa, että Eetu on pyytänyt Nuorgamia laittamaan hänelle rahaa tai käymään tälle kaupassa. 

– Olen jo viikko sitten käynyt hänelle ruokakaupassa, ja katsoin nyt, mistä tililtä keräisin rahaa vain huomatakseni, että meidän yhteiseltä tililtämme myös lapsilisät ovat lähteneet kävelemään. Ja voin kertoa, ettei ne ole menneet esimerkiksi lapsen kenkiin, Nuorgam kertoo jaksossa tuohtuneena. 

Nuorgam jatkaa, että hänellä on parempi taloudellinen tilanne kuin Eetulla, joten hän kokee auttamisen velvollisuudekseen, koska heillä on yhteinen lapsi. 

– Ei ole myöskään lapsen etu, että toisella on todella vaikeaa. Mitkä ovat omat rajani, mutta myös se, että pystyy varmistamaan, että lapsella on kaikki, mitä hän tarvitsee. Siinä on hankalaa tasapainoilla, Nuorgam pohtii jaksossa.

Katso videolta, mitä kaikkea Miisa Nuorgam on joutunut maksamaan ex-kumppaninsa puolesta. 

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat