Miisa Nuorgam vietti deittirintamalla horrosvaihetta: "En halunnut nähdä ketään, enkä puhua kenellekään"

Miisa Nuorgam ei tunnustaudu kesäihmiseksi 1:36
Katso videolta, miksi Miisa Nuorgam ei pidä kesästä.

Someäidit-sarjassa nähtävä Miisa Nuorgam vietti kuvausten jälkeen sinkkuelämää, muttei halunnut tutustua uusiin ihmisiin. Hän halusi tuolloin miettiä, mitä parisuhteelta ja muutenkin ihmissuhteilta haluaa. 

Vaikuttaja ja viestinnän asiantuntija Miisa Nuorgam vietti tänä vuonna ensimmäistä kertaa palkallista kesälomaa. Hän oli lomalla kuitenkin neljän viikon sijaan kaksi viikkoa, mikä osoittautui loppupeleissä todella huonoksi ratkaisuksi.

– Ensimmäinen viikko meni miettiessä, mitä töissä tapahtuu ja toisella viikolla tuntui, että olen lomalla, ja sitten se loppui. Ensi kesänä olen enemmän, Nuorgam kertoi MTV Uutisille Someäidit-sarjan mediatilaisuudessa. 

Loma vierähti lähinnä perheen ja ystävien kanssa Saamenmaalla, sillä Nuorgam vieraili isänsä luona Utsjoella, kävi opiskelukunnassaan Kautakeinossa, Norjassa, ja vietti viikonlopun Karigasniemellä. 

Nuorgam nähdään tänä syksynä tv-ruudulla, sillä hän on yksi 14. elokuuta alkavan Someäidit-sarjan vaikuttajaäideistä. Nuorgamilla on 3-vuotias lapsi. Ohjelmassa mukana ovat myös Kaksi äitiä -Youtube-kanavastaan tutut Susanna ”Suski” Silvander-Rosti ja Ella Rosti, Mutsis on -blogistaan tunnettu Emilia Huttunen ja podcastaaja Vivian Nick

Kuvausten jälkeen Nuorgam vietti sinkkuelämää ja oli omien sanojensa mukaan horroksessa. 

– En halunnut nähdä ketään, enkä puhua kenellekään. En halunnut mitään sutinaa. Mietin tuolloin, mitä haluan parisuhteelta ja ihmissuhteilta muutenkin. Aika tuntui virkistävältä, koska mietin sitä, kun olen usein siirtynyt nopeasti suhteesta toiseen ja niitä tunteita toista ihmistä kohtaan, että ovatko ne tunteet oikeasti juuri sitä ihmistä kohtaan vai siirränkö vain rakkauden ja rakastamisen tarvettani ihmisestä toiseen, Nuorgam kertoi. 

Jatkossa, jos Nuorgam seurustelee, hän tietää, että se liittyy haluun olla juuri sen ihmisen kanssa, eikä yksinäisyyden paikkaamiseen. 

Someäidit-ohjelmaan osallistumisestaan Nuorgam on saanut pelkästään hyvää palautetta. 

– Ihmiset ovat olleet innoissaan siitä, että näkevät minusta taas tämäntyyppistä materiaalia, kun olen aiemminkin tehnyt seuranta- ja dokumenttityylisiä sarjoja. Heistä on mielenkiintoista nähdä, mitä minulle kuuluu tällaisessa formaatissa, Nuorgam kertoi. 

Nuorgam on tuttu muun muassa tv-ohjelmista Diilija Katkeamaton – Boatkanmeahttun.

Katso yllä olevalta videolta, miksi Miisa Nuorgam ei oikein pidä kesästä.

Alta voit katsoa esimakua Someäidit-ohjelmasta!

Esittelyssä: Someäidit 1:51

Someäidit ke 14.8. alkaen maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella. MTV Katsomo+ -tilauksella seuraavan viikon jaksot ennakkoon.

Someäidit vodcast ke 14.8. alkaen kaikki jaksot maksutta MTV Katsomossa ja MTV Katsomo+ -tilauksella.

Lue myös:

    Uusimmat