HS: Rita Behm sai masennusdiagnoosin, kun kertoi voivansa "paremmin kuin koskaan" – muistelee parisuhdettaan Miki Liukkosen kanssa

Artisti Rita Behm kertoo Helsingin Sanomille saaneensa masennusdiagnoosin ja psyykelääkkeet viikko sen jälkeen, kun kertoi voivansa paremmin kuin koskaan ennen. Hän oli tuolloin parisuhteessa nyt jo edesmenneen kirjailija Miki Liukkosen kanssa. 

Helsingin Sanomat kertoi helmikuussa 2022, miten artisti Behminä  tunnettu Rita Behm kertoi voivansa paremmin kuin koskaan ennen ollessaan tuolloin parisuhteessa edesmenneen kirjailijan Miki Liukkosen kanssa. 

Nyt Behm kertoo Helsingin Sanomille 25. lokakuuta julkaistussa jutussa, miten hän ei oikeasti voinut tuohon aikaan lainkaan hyvin. Viikko kyseisen haastattelun jälkeen artisti hakeutui lääkärin vastaanotolle ja sai masennusdiagnoosin sekä psyykelääkkeet. 

– En haluaisi sanoa, että valehtelin, koska jokin osa minussa varmaan ajatteli, että tässähän on ihan hyvä meininki. Mutta kyllä olin voinut huonosti jo tosi pitkään, ja koko ajan oli mennyt huonommaksi, Behm kertoo Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa. 

Toukokuussa 2023 Behm ilmoitti Instagramissa, että hän ja Liukkonen ovat eronneet. Heinäkuun 5. päivänä Liukkosen uutisoitiin kuolleen. 

Behm kertoo HS:lle, että hän on saanut lukuisia viestejä, joissa sanotaan, ettei hän edes sure Liukkosta, kun ei ole puhunut tämän kuolemasta julkisesti. Tämä on tuntunut kohtuuttomalta ottaen huomioon erityisesti sen, että Behm on kamppaillut samaan aikaan mielenterveytensä kanssa. 

Liukkonen jakoi ex-pariskunnan kuvia Instagramissa, ja Behm kertoo HS:lle, että toivoi myös artistin puhuvan hänestä haastatteluissaan. 

– Olin ihan hämilläni, kun en minä toimi niin. Hänhän siis jakoi aina kaiken kysymättä minulta. Äitini sai tietää meidän kihlauksestammekin tällä tavalla, Behm kertoo HS:lle. 

Lue myös:

    Uusimmat