Mitä tehdä karviaismarjoista? Nappaa reseptivinkit!

Ruokakesko
Julkaistu 22.07.2013 09:29

Mitä tehdä karviaisista? Karviaismarjat sopivat mainiosti erilaisten jälkiruokien raaka-aineeksi.

Monilla suomalaispihoilla kypsyvät parhaillaan kauniin kellertävät tai punertavat karviaismarjat. Monet pitävät karviaispuskaa lähinnä koristeena tai pihamaan aitakasvina, mutta pensaan marjoja kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös ruoanlaitossa. Karviaisia voi käyttää leivonnassa herukoiden lailla. Monissa resepteissä herukat voikin korvata suoraan karviaisilla.

Kokeile suklaista kaura-karviaispiirasta tai vaikka karviaismarjachutneyta!

Marjatoskakakku karviaisilla

Suklainen kaura-karviaispiiras

Karviaismarjachutney

Reseptit: Ruokakesko

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Löytyykö pihaltasi tämä väheksytty herkku? Voi yllättää: "Maultaan omaa luokkaansa"Oletko syönyt tätä omenaherkkua? Kati ylistää: "Kuorrute maistuu taivaalliselta"Nyt on helppoa! Katin mansikkainen kesäkakku on täydellinen juhannusjälkkäri – pohjan voit ostaa valmiinakin: "Kuka voisi vastustaa?"Tee valmistujaisiin marjaisa klassikkoherkku – "kuin makea lasagne"Pikkujoulujen trendikkäimmät tarjottavat? Testaa suosittujen voitaikinaruusujen suolaiset versiotRuokaisa kukkakaali-parsakaalipiirakka sopii loppukesän herkutteluun – kokeile!

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle