MM-rallin sensaatiokuski sai hyviä uutisia

Ikävää kuvaa myös rallisensaatio Martins Sesksistä – asiantuntija Riku Tahko jakaa arvion ongelmien todellisesta syystä 4:34
Martins Sesksin edellinen MM-ralli sai ikävän lopun, kun hän kärsi viimeisellä erikoiskokeella rengasrikon ja putosi seitsemänneksi.

Latvialainen rallisensaatio Martins Sesks osallistuu Chilen MM-ralliin M-Sportin Rally1-autolla WRC Promoterin tukemana.

Sesks saa Chilessä allensa ilman hybridiyksikköä varustellun M-Sportin. 24-vuotias latvialainen ajoi samaisella kalustolla erinomaisesti myös Puolan MM-rallissa. Latvian MM-rallissa Sesks ajoi hybridiyksikön omaavalla Rally1-autolla.

Syyskuussa syntymäpäiviään viettävä Sesks teki kahden MM-rallinsa aikana suuren vaikutuksen ajosuorituksillaan. Puolassa Sesks ajoi hienosti viidenneksi ja Latviassa Sesks oli aina viimeiselle erikoiskokeelle asti kiinni palkintokorokesijassa, mutta putosi rengasrikon myötä lopulta seitsemänneksi.

– Martins on tehnyt vahvan vaikutuksen kahdessa edellisessä rallissaan, joten on hienoa toivottaa hänet taas tervetulleeksi tiimiimme. Tämä on epäilemättä vaativa ralli. Se on täysin erilainen verrattuna aikaisempiin. Ei ole helppoa, kun tällaisesta rallista ei ole aiempaa kokemusta, mutta tämä on hänelle hieno mahdollisuus todistaa monipuolisuutensa, M-Sportin tallipäällikkö Rich Millener toteaa WRC:n tiedotteessa.

Chilen MM-ralli ajetaan 26.-29. syyskuuta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat