Ketkä ajavat Kalle Rovanperän kanssa? Jari-Matti Latvala mainitsee "keskustelua herättäneen" kuskin

Nouseva suomalaiskuski Sami Pajari voi saada isomman roolin Toyotan MM-rallitiimissä ensi kaudella, tallipomo Jari-Matti Latvala tunnustaa.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Toyotan kuskipaletissa kauden 2025 osalta on vasta yksi vahvistettu pala, kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä. Tänä vuonna vain puolikkaan kalenterin ajava Rovanperä on sitoutunut täysipäiväiseen rooliin tulevalla sesongilla.

MTV Urheilu tiedusteli kuljettaja-asiaa kolme tuplamestaruutta putkeen voittaneen Toyotan tiimipomolta Jari-Matti Latvalalta viime viikonloppuna. 

– Uskon, että meillä on hyvin samat kuljettajat. Isoja muutoksia ei kuljettajarintamalla tule, Latvala pyöritteli. 

Toyotalla ovat ajaneet tällä kaudella Rovanperän lisäksi Elfyn Evans, Takamoto Katsuta sekä kolmesta kisasta sivussa ollut Sébastien Ogier. Rovanperä, Ogier ja Evans kaasuttelevat japanilaistiimissä jo viidettä vuotta.  

Lisäksi Sami Pajari debytoi Rally1-tasolla Toyotan autolla Suomessa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Latvala nostaakin esiin juuri Pajarin mahdollisena muuttujana ensi kauden osalta. Pajari on tehnyt loistavaa jälkeä Toyotan Rally2-autolla, ja oli neljäs WRC-debyytissään elokuun alussa Suomessa.  

– Sen verran tässä täytyy myöntää, että Sami Pajarin ajaminen oli niin vaikuttavaa Jyväskylässä, että olemme sitä totta kai alkaneet miettiä tiimin sisällä, että olisiko meillä mahdollisuutta ajattaa Samia ensi kaudella useammissa kisoissa. 

– Se on herättänyt keskustelua. Päätöksiä ei ole tehty, mutta sanotaanko näin, että kiinnostusta on aiheeseen, Latvala summaa. 

Pajari on voittanut kuluvalla kaudella kaksi kakkosluokan kisaa ja on MM-sarjassa toisena Skodalla ajavan Oliver Solbergin jälkeen. 

Pikataival: Ajaako Latvala ensi vuonna enemmän kuin yhden MM-rallin – Pajarin näyttö riittää täyden kauden tehdaspaikkaan? 1:32
Pikataival: Ajaako Latvala ensi vuonna enemmän kuin yhden MM-rallin – Pajarin näyttö riittää täyden kauden tehdaspaikkaan?

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat